Whar зробити придушення гармонік в антені

B

bkd

Guest
привіт я хочу, щоб придушити вниз другий (або третій або обидва), гармонійної в антену. Так що параметр зробити другої гармоніки і третя гармоніка disaapear антеною. Параметр S достатньо? (S_para близька до 0 дБ на другий і третій гармоніці?), Або ми повинні змоделювати в HFSS і виміряти дБі у другій і третій гармоніки. Якщо дБ менше, ніж у еталонного антени (на тій же частоті), то антена вважають придушення гармонік?? Дякуємо за ваш час і вашу допомогу

Я думаю, що тільки S-параметрів достатньо, так як це pararamter що demtermine скільки влади перейти до антени.

Метод дурня є наявність фільтра нижніх частот в лінії передачі. Це має бути типу LC.

Ролл-офф посилення антени на частотах гармонік, що це допоможе генерувати менше гармонік в просторі. Крім того, погане S11 від антени на гармонійних частотах він буде відображати назад в передавач частина гармонік.

FFT256 недійсним (поплавок ДАТАР [], плавають dataR1 [], плавають Datai []) {INT x0, x1, x2, x3, x4, x5, x6, x7, хх; Int L, J, K, B, P, UINT я; плавати TR, Т. І., темп, с, с, плавати TR1, TI1, temp1; для (я = 0; я

О, дякую Але як спад посилення антени. здається, важко дізнатися, як в контрольних цілях.

Як плакат вище, каже, краще всього мати фільтр нижніх частот в лінії передачі, щоб безпечно контролювати і оцінювати зміст гармонік у вашому випромінюють сигнал через антену. Оптимізація антена для "придушення гармонік" є дивним, незвичайним і небажаних підхід. Антена "є-що-вона-є" в термінах "придушення гармонік", після оптимізації більш важливі ключові параметри, такі як посилення, діаграма спрямованості, КСВ на оперативному діапазоні частот, габаритні розміри, топологія, і т.д.

Hum. Якщо ви додаєте фільтр нижніх частот, має більший розмір.

привіт, я коли-небудь зустрічав тему раніше. наскільки я знаю, тільки оцінки s11 недостатньо. besiees, вхідний опір антени на частотах гармонік повинна бути майже реактивний.

О, дякую. Я прочитав папір Cryan на цю тему. У цій статті вхід resisatance гармонійних придушення повинно бути майже до нуля, це означає, що опір є imput amost реактивним. Ви коли-небудь створеної будь гармоніки антени. Чи можемо ми разом обговорити про це ще один. Велике спасибі за ваш час і вашу допомогу

Так, звичайно, в якому сенсі? те, що ваші програми дизайну? це для активних антен?

Так. Я дизайн harmonmic антена придушення і робити автогенератор антени. Треба порівняти потужність другої гармоніки оригінальних без гармонійних ocsillator антени і гармонійного осцилятора антена придушення. Differency тепер становить 10 дБ (не стільки). Але, схоже, дуже важко стиснути більше. Тому що я думаю, вхідний опір антени гармонійних Suppresion як і раніше високий (вимірювання складає 15 Ом). Моделювання це добре, але виробництво не так добре, я повинен зробити більше adjusment до гармонійного антену, щоб отримати S пункт і вхідний опір до нуля. Чи можете ви дати мені більше, поради про те, як стиснути другої гармоніки в осцилляторе. Здається, взаємозалежність і антени і ланцюги.

здається, що ми два роблять той же самий проект в даний час. для ідей придушення гармонійних влади для вас активна антена osicllator Ви можете шукати документи в IEEE або Wiley сайті. я впевнений, що Є досить мало робіт вирішенні цієї проблеми. який тип вашої антени це схоже? якщо це прямокутний фрагмент, ви можете використовувати коротке замикання контактів, щоб убити другої гармоніки. що стосується

Я не роблю в rectagular патч. Я роблю в слот антени. Другий гармоніки потужності здається нестійкою і чутливою. Я з розуму від неї. Ви можете дати мені MSN або YH ID. Мій YH є nnanh_peace і мій MSN є [електронної пошти] nnanh_peace@yahoo.com [/Email] Ми можемо обговорити сучок, щоб отримати більше досвіду. Кращий зв'язку

Я успішний в проектуванні придушення гармонік для деяких широкий антени Слот групи. Але проф запитаєте мене, щоб побудувати еквівалентну схему для них. О Боже мій. Хто-небудь є досвід у побудові еквівалентної схеми з ADS.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back