Wha Т краще відповідність схемі буде між входом S

A

anwer_sbh

Guest
Wha Т краще відповідність схемі, становить від вхідного сигналу і вхід мікрофона? Або як я можу зробити відповідні по сцені і з іншого?

Привіт,
Я вважаю, що відповідне може бути зроблено CC (загальний колектор) Два порти ланцюга.Схема роботи theoritically.Але я боюся його практичного використання.

Залежить від мікрофона типу.Для прикладу електретні мікрофона повинні бути упередженим з конкретними струм, як правило, близько 2 млн. років.і їхня продукція є високою.Динамічний мікрофон з іншого боку, не повинні бути упередженим, але звичайно виробляють більш низького вихідного напруги, який має бути посилений.

Привіт,

Так.ВПК тип повинен бути ясним для зсуву.А як ставиться до відповідного опір.Оскільки підсилювач, як мені здалося, doesnot рахунок для опору відповідності.

І дорогою answer_sbh можна comeup з вашим питанням.
Якщо це на матч між внеском у мікрофон і фактичний введення у ВПК, то це за наступними компонентами, що підсилює тиск повітря або mearly тиску підсилювача.При цьому ставиться за аналогією з схеми потім губкою або звичайною діра структуру, в якій зберігається Mic повинна виступати як узгоджувальний ланцюга.
(Зміни і пропозиції, будь ласка).

Я не міг зрозуміти більшу частину останнього відповіді, але я думаю, немає ніякого "узгодження" потрібно.Мікрофонний підсилювач або буде вихідної напруги з даним джерелом опору.Якщо навантаження досить висока, буде мінімальною завантаження.Якщо опір навантаження є занадто низький звук буде ослаблений.На звукових частот не повинна бути значною реактивне опір.

Як щодо використання Балунов (балансової одиниці) для відповідності один одному опір.один impedace якого відповідатиме як вхід і вихід.маються роз'єми, які призначені для цього.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back