Weird MCU поведінка: може бути, харчування?

S

Slayerza

Guest
Привіт,
У мене дивне phenomenan відбувається з моєю MCU системі.
Система складається з основної блок (рушійна РК-дисплея і модуля Bluetooth, а також I2C) і severals Слов'янський пристрої (цифрові, аналогові, RS232 т.д.).

Проблема ось у чому основний блок і будь-який 1 Слов'янський працює, але коли я додати ще один слов'янський Powersupply exibis наступними характеристиками

Якщо пристрій відсутній (тільки майстер і один слов'янський) пристрій залучити близько 75mA при додаванні другу Слов'янський (пристрій вимкненому перша) викидів струму до ~ 90mA, а потім падає до ~ 65mA, де він залишається.Як тільки це відбудеться, MCU мабуть, замкнути і не реагувати на будь-які внески, але і не вдаватися в Reset.

Будь-які ідеї або пропозиції про те, що причина може бути.

Я відчув на шорти, і, як я сказав все гаразд у майстер-слов'янський режимі.

Ура
Slayer

Привіт
Здається, що ви зіткнулися з проблемою тепла.Можливо, вам доведеться мати радіатор на харчування.Крім того, можливо вам необхідно використовувати трансформатор з вищою поточних оцінок

Спасибо
Хайтам

Це може бути пов'язано з пусковий струм, хоча я не можу з упевненістю сказати, як це впливає на мікрорівень.
Лі другу слов'янський повинні бути гарячим puggable?Якщо так, то у вас будь-які запобіжні заходи для обмеження пускового струму?
Prhaps ви можете поділитися деякими подробицями про вашої заявки, якщо це можливо.Мовляв, яка у вас зв'язок між господарем і рабами, як влада розділяється на компоненти, і т.д.

Привіт,

Якщо влада рейтингах transforer є 250mA Чому 80mA причину проблеми.По-друге, трансформатор забезпечує 9V і recified цієї згладженої і регульованим по 5V і 3.135V без яких-небудь серйозних тепла виробляється.

По-друге, пристрої взаємодіють один з одним через I2C @ 100 кГц, а також деякі пристрої також RS-232 комм (через tranciever).Всі Devics з'єднати з поставкою в паралельних, але поточні я виміряв було прийнято на загальних вузлів.

Спасибо
Slayer

Ну, вона не може бути харчування в кінці кінців.
Це може бути, що повідомлення I2C отримує пошкоджені, але господар не працювати в такій ситуації і вішає трубку.
Чи можете ви з plrobe сферу деякі сигнали?Вони можуть надати докази.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back