Я думаю, що він має таке ж значення, як в теорії поля.Як і будь-який антени має вхідного імпеданс, так що буде певний VSWR якщо антена не відповідають транспортної лінії, яка нагодувати антену.
VSWR напруги стоячий хвилі раціон,
це означає, що співвідношення між сигналів,
які передаються від джерела до відбитого сигналу від навантаження (антени),
що ідеально підходить справа VSWR = 1, але, звичайно, він не існує в реальному житті таке гарне співвідношення між поворотною 1.0 до 1,2 понад 1,5 погано.як амплітуда сигналу (напруги) є частка impedenace (ми говоримо не про AC DC тому не impedeance опір)
так VSWR складає раціон між імпеданс навантаження і передати ЗМІ імпедансной, будь-який differnce викличе високий VSWR,
приклад: ЛЕП з імпеданс 50 Ом (звичайний коаксіальний) повинен підключений до антені імпеданс 50 Ом
Я сподіваюся, що я даю вам корисну інформацію
спасибо
Shafee
VSWR загальний термін його спеціально не
пов'язані з антеною теорії.Він використовується для зазначення кількості missmatch.
Дивись allso: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=86874&highlight=vswr
VSWR також дає уявлення про те, як хороша навантаження отримує енергію від генератора.Коли VSWR близька до 1 - майже вся енергія від генератора надходить на навантаження (випромінювання з антеною).Якщо VSWR вище - 3, 4 і більше,
то більша частина енергії РФ будуть відображатися від навантаження введення, на генератор (як від дзеркала).Intereference в лінії між інцидентом і відображення хвиль VSWR.
Оскільки влада доставлено навантаження на лінії, порушених за джерелом з імпеданс Z0 дається [TeX] P_L = P_ () AVS (1 - | \ Gamma_0 | ^ 2) [/ текс],
Таким чином, випливає, що величини навантаження коефіцієнт відбиття, [TeX] | \ Gamma_0 |
[/ Текс] (що
пов'язано з VSWR), дозволяє визначити, які частини
[TeX] P_ () ССПК [/ текс] доставляється вантаж.
Зараз у антену [TeX] P_L [/ текс]
має повноваження поширюються на антену, а також
[TeX] P_ () ССПК [/ текс] є доступним джерелом енергії,
пов'язані з вхідний порт антени.
Якщо ви не могли зрозуміти, формули будь ласка, повідомте мене.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.