VSWR

Я думаю, що він має таке ж значення, як в теорії поля.

Як і будь-який антени має вхідного імпеданс, так що буде певний VSWR якщо антена не відповідають транспортної лінії, яка нагодувати антену.

eng_Semi писав:

Я думаю, що він має таке ж значення, як в теорії поля.Як і будь-який антени має вхідного імпеданс, так що буде певний VSWR якщо антена не відповідають транспортної лінії, яка нагодувати антену.

Привет

Я тут кілька прикладів прочитати останні сторінки.

PL
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

VSWR напруги стоячий хвилі раціон,
це означає, що співвідношення між сигналів,
які передаються від джерела до відбитого сигналу від навантаження (антени),
що ідеально підходить справа VSWR = 1, але, звичайно, він не існує в реальному житті таке гарне співвідношення між поворотною 1.0 до 1,2 понад 1,5 погано.як амплітуда сигналу (напруги) є частка impedenace (ми говоримо не про AC DC тому не impedeance опір)
так VSWR складає раціон між імпеданс навантаження і передати ЗМІ імпедансной, будь-який differnce викличе високий VSWR,
приклад: ЛЕП з імпеданс 50 Ом (звичайний коаксіальний) повинен підключений до антені імпеданс 50 Ом
Я сподіваюся, що я даю вам корисну інформацію
спасибо
Shafee

VSWR загальний термін його спеціально не
пов'язані з антеною теорії.Він використовується для зазначення кількості missmatch.
Дивись allso: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=86874&highlight=vswr

VSWR також дає уявлення про те, як хороша навантаження отримує енергію від генератора.Коли VSWR близька до 1 - майже вся енергія від генератора надходить на навантаження (випромінювання з антеною).Якщо VSWR вище - 3, 4 і більше,
то більша частина енергії РФ будуть відображатися від навантаження введення, на генератор (як від дзеркала).Intereference в лінії між інцидентом і відображення хвиль VSWR.

Оскільки влада доставлено навантаження на лінії, порушених за джерелом з імпеданс Z0 дається [TeX] P_L = P_ () AVS (1 - | \ Gamma_0 | ^ 2) [/ текс],
Таким чином, випливає, що величини навантаження коефіцієнт відбиття, [TeX] | \ Gamma_0 |
[/ Текс] (що
пов'язано з VSWR), дозволяє визначити, які частини
[TeX] P_ () ССПК [/ текс] доставляється вантаж.
Зараз у антену [TeX] P_L [/ текс]
має повноваження поширюються на антену, а також
[TeX] P_ () ССПК [/ текс] є доступним джерелом енергії,
пов'язані з вхідний порт антени.
Якщо ви не могли зрозуміти, формули будь ласка, повідомте мене.

параметр для вказівки відповідності.
VSWR = (1 GE) / (1-GE), GE, де ABS = [(За - 50) / (ZA 50)]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back