VLSI

Y

ykishore

Guest
Хай, я Кішоре з DA-IICT!

Якщо який-небудь орган адресу хороший сайт, який допоможе входять VLSI дизайнерів, Будь ласка, надішліть мені, що так ну!

Така вас:
kishore.Y

Думаю, що ніхто з глядачів не зрозумів моє прохання правильно.

Я прошу вас допомогти мені розпочати роботу з інженерно НВІС.Моє прохання тому, що я потребують інформації про VLSI техніки, як почати роботу з ним і інструменти, які в основному потрібно для цього!

Я думаю, може бути, ви можете зробити деякі дослідження з Verilog-HDL.Сподіваюся, що допоможе вам ~!

Cheers!

ykishore пише:

Думаю, що ніхто з глядачів не зрозумів моє прохання правильно.Я прошу вас допомогти мені розпочати роботу з інженерно НВІС.
Моє прохання тому, що я потребують інформації про VLSI техніки, як почати роботу з ним і інструменти, які в основному потрібно для цього!

пошук VHDL, FPGA, SOC (система на базі чіпів)

Ви можете перейти до:
www.mentor.com/fpga/

Ось НВІС інструмент для вас на практиці.дус-версії до відомаЩо таке Magic версії 6?

Ця версія Magic збирає разом робота багатьох людей у ряді інститутів з Magic версії 4 був звільнений з Берклі 1986 інструментів стрічки НВІС.Версія 6 є випуск Magic і IRSIM.Можливо, ви захочете, щоб отримати інші кошти, замовивши 1986 VLSI Інструменти стрічки з Берклі.

Цей реліз був підготовлений за сприяння декількох груп.Більша частина нового програмного забезпечення прийшли від Скотта групи Уолтер в Ліверморської національної лабораторії (LLNL).LLNL також за умови часткового фінансування з метою сприяння підготовці випуску.Digital Equipment Corporation в Західній дослідної лабораторії (DECWRL) допомогли шляхом надання комп'ютерного обладнання, місце роботи і послуги одного з нас (Роберт Мейо).Дон Старк, Майкл Арнольд, і Гордон Hamachi також працював над випуском на DECWRL.Стенфорд пожертвував значну частину нового коду, в тому числі моделювання системи називається IRSIM.Інші особи та інститути, також сприяли код і допомоги в дорозі занадто багато, щоб докладно.[/ Код] FXP: / / ftp.digital.com / бар / DEC / WRL / проекти / магії / PC / dosmagic.zipКод:

Best, відвідайте сайти університетів і пройти програму і рекомендовані книги.Ви також можете знайти лекції на таких сайтах, які допоможуть вам.

Дослідження Verilog Саміра palnitkar .. то і буде знати про VLSI

читати книги на НВІС інженерних
почати з Мід і Конвей
U також можете відвідати веб-сайти
один з це http://www.informatik.uni-trier.de/ ~ ley/db/conf/vlsi/vlsi1984.html

читати Ніл Весті - принципи КМОП НВІС
і U Need fundae по цифрового дизайну, а також

в першу чергу вирішити, якщо у хочу працювати на аналогових або цифрових стороні стороні
якщо у Dont увазі ні про fthe 2
U може працювати на змішаному сигнал ...
аналого-читати аналогових інтегральних схем Йонас та Мартін ... кращою книгою закуски
цифрової-перше читати книги по цифровій електроніці, за рахунок wakerli
ур знань хін цифрової електроніки, має величезне значення ..
то й можна почати Learnin або Verilog або VHDL ..
Я б віддав перевагу, Verilog becos її більш широке застосування в промисловості сьогодні
удача

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back