VLSI можливості в Хайдарабаді

T

Tan

Guest
Привіт, друзі, я зробив мій PG диплом в області цифрового проектування системи з Пуни University.I додав своє резюме в naukri.com і monsterindia ... Я не отримав жодної відповіді так far.Could хто-небудь, будь ласка, дайте мені знати, якщо такі є можливості в Хайдарабаді в цій області? Завдяки Tan

Є близько 25 компаній, що працюють НВІС, і можете відвідати його парк в людині все краще

Привіт прия, Дякуємо за Ваше reply.Can ви дати мені ім'я компанії, що працюють в Хайдарабаді, і, якщо можливо чи можете ви надати посилання. Вас чекає відповіді. спасибі ще раз Tan

Ви дінь отримали роботу через кампус? На цей раз PU були хороші місця розміщення. У будь-якому випадку, тепер його дійсно важко влаштуватися на роботу, сестро, що сертифікація навряд чи додає до вашої employablity фактор. Спробуйте на деякий свіже відкриття, стежте новачків роботу сайтів для Індії / гідравл. Удачі!

Ви дінь отримали роботу через кампус? На цей раз PU були хороші місця розміщення. У будь-якому випадку, тепер його дійсно важко влаштуватися на роботу, сестро, що сертифікація навряд чи додає до вашої employablity фактор. Спробуйте на деякий свіже відкриття, стежте новачків роботу сайтів для Індії / гідравл. Удачі! Здравствуйте, я не отримати свою точку зору .. Чи можете ви бути більш ясним, будь ласка ...

є близько 25 компаній, що працюють НВІС, і можете відвідати його парк в людині все краще
ХАІ може в мене PLS ttel шосе 2 см. наші повідомлення у форумі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back