Visual Basic 6 взаємодію з ПІК 16F877 мікроконтроллер

F

flemmard

Guest
HI All,
Я новачок here.I хочете відправити 5 шістнадцяткові цифри від pic16f877 на VB6 використання серійних comunication.Can Ви мені допомогти, як це зробити, будь ласка, поясніть мені з вихідним кодом.

Будь ласка, припустимо мій шістнадцяткові значення 1234Dh

Спасибо

Mark Zuckerberg rozmawiał z Barackiem Obamą o inwigilacji w Internecie. W podobnym czasie Edward Snowden mówił uczestnikom festiwalu SXSW o konieczności szyfrowania sieciowej aktywności. Czy wolny Internet to przeszłość? O potrzebie ochrony danych i sposobach zachowania prywatności opowiada Paweł Wujcikowski, ekspert ds. bezpieczeństwa Spy Shop.

Read more...

на ПК, зробити проект у В.Б., додати MSComm контролю, встановленого для нього швидкість і рукостискань хочете, написати код на OnComm події.

а в ПІК, встановити швидкість передачі даних, надсилайте свої п'ять цифр шістнадцятирічного дані у вигляді рядка (символ) і зібрати в VB.

Привіт, спасибі за ваші reply.I можуть кодувати У VB для ПК сторону ... На боці ПІК, я не знаю, як зберігати значення (5 Hexa Decima) в EEPROM.Can ви мені допомогти?
THanksДодано через 45 секунд:penoy_balut пише:

на ПК, зробити проект у В.Б., додати MSComm контролю, встановленого для нього швидкість і рукостискань хочете, написати код на OnComm події.а в ПІК, встановити швидкість передачі даних, надсилайте свої п'ять цифр шістнадцятирічного дані у вигляді рядка (символ) і зібрати в VB.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back