VIF демодуляції

V

vishnupg

Guest
haii я хочу отримати відео з 38,9 МГц, якщо сигнал .... я знайшов TDA 9800, але його використовувати котушку і кришку для установки, якщо частота .... може хто-небудь допомогти Мі зробити це без використання котушки аа

Дорогий друже,

у своєму запиті ви не дають ніякої інформації про вашому IF сигнал буде виявлений, щоб отримати відео.
Як правило, 38,9 МГц відео носіїв в РФ М. модульованого телевізійного сигналу.Щоб отримати відео сигнал виявлений, то вам потрібно просто детектор діод, як використовувати в будь-якої телевізійної приймача.
Якщо сигнал FM-модуляцією, ви можете знайти FM IC детектора, але багато хто з таких ІС вимагають LC ланцюга квадратурних яка повинна бути скоригована з урахуванням високої продуктивності.

Є багато цікавих мікросхеми, що використовуються в телевізійних приймачів для обох цілей.Для Вашого проекту може бути корисним, щоб спробувати знайти сломанной телеприймач, і використовувати свої схеми.У більшості випадків таке "сломанной ТВ" тільки його HV блок несправний, а всі інші блоки, як і раніше діють.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back