Video Decoder

U

unlving

Guest
Можна послідовний або паралельний порт декодіровать відеосигналів від PlayStation (PSX),
тому ви можете грати на екрані комп'ютера, без використання ТБ.?

Я не знайомий з PLAYSTATION сигнали, але я не думаю, що ви можете отримати достатньої пропускної здатності з паралельним або послідовним портам, щоб за допомогою відео.Чому б вам не спробувати використовувати відео борту TV введення або захоплення рада, як ті відео surviellance систем.
У всякому випадку удачі!

Ні, я думав про
з'єднуючих PSX для ноутбука так я можу використовувати РК-екран.
Чому я отримую нахиляє досить пропускної здатності?Тоді як на веб-камеру паралельно підключений до паралельному порту?

Веб-камери мають низьку роздільну здатність, 320x256 пікселів, і не більше 10 зображень в секунду і отримувати цифрові сигнали прямо, так, щоб швидкість не велика.

Відео сигнали PAL або NTSC сигнали, вони аналогові сигнали з носія 3.58 МГц, так що якщо ви хочете підключити паралельний порт, відео-сигнал,
потрібно підключити АЦП і мають більш 7.2Mhz вибірок в секунду, і більше 8 біт !!!!!, це не вдалося зробити в цьому шлях у паралельний порт.Ви повинні demodulate і оцифровки в NTSC або PAL сигналу і зберігати в буфері,
а потім, можливо, ви можете перенести в ПК через USB або паралельний порт.

У всякому випадку удачі теж

Penrico, я знаю, що це дум, але ...Ви можете дати мені схему, будь ласка!

подивитися на посилання там повідомили:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=86503&highlight=grabber

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back