VHDL-AMS інструмент

G

Guest

Guest
Привіт,

Я
хочу знати, що інструмент, який може підтримати VHDL-AMS?
і де я можу отримати?

заранее спасибо

Klienci Orange mogą skorzystać z nioovo - globalnego systemu wirtualnych wizytówek. Korzystając ze specjalnej oferty, będą mogli dożywotnio używać swoich wizytówek za darmo a wybierając profil Premium zapłacą tylko raz z blisko 50-procentowym rabatem.

Read more...

Я використовую Ментор потоку з допомогою архітектора для розробки випробувальному стенді та ADMS як тренажер

Крім того, каденції AMS середу підтримку VHDL AMS

khouly

khouly писав:

Крім того, каденції AMS середу підтримку VHDL AMSkhouly

вона перебуває під Linux або Unix,
але не для Windows версії АМН каденції

khouly

Я завантажив Hamster sowftware з мережі, але може у Надішліть мені будь-які замітки про те, як її використовувати? Де писати код, і яким чином, щоб імітувати його?

заранее спасибо

Джонсон написав:

SMASH, Dolphine системи

Використання системи бачення з наставником графіки.воно є безкоштовним для учнів.

suru писав:

Використання системи бачення з наставником графіки.
воно є безкоштовним для учнів.

для всіх вас, хто намагається використовувати банкрутство - це практичний інструмент.Ви можете відкрити схему -> smash_dir / приклади / VHDL-AMS (або що завгодно), і відкрити файл NSX (це рейтинг netlist).Зараз
з'являється два вікна (NSX ліворуч і структура файлу (для симулятора вказівок на право)).директив, може бути введений через SMASH GUI, але в
ньому немає дельфина схематична запис доступна ще - але він прийде в цьому році модний netlister.
Основна різниця між банкрутство та інші інструменти, у більш великих постачальників, у тому, що ви зазвичай не бачите netlist.катастрофа має свої сильні сторони дійсно в MS-моделювання, а також аналоговий, але це не дуже корисно в цифровій симуляції.

але крім цього: RTFM - це все є ....

safwatonline писав:

Я використовую Ментор потоку з допомогою архітектора для розробки випробувальному стенді та ADMS як тренажер

safwatonline писав:

может у PLZ завантажити processs моделювання VHDL-AMS кодексу про банкрутство.Я не міг зрозуміти, *. Pat файл.де VHDL код повинен бути написаний і testbench.

Чи є які-небудь матеріали з цього питання?
Будь ласка, поділіться.

Як я можу отримати програмне забезпечення катастрофа?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back