VHDL проектних ідей (остаточний курс ASIC projrct (

V

vahidkh6222

Guest
привіт кожен, я повинен вибрати проект VHDL для мого ASIC розробки курсу, він повинен бути Somthing ієрархічна, яка включає кілька простих конструкцій, таких як державна машина ... і він не може бути процесор ..... якісь ідеї?!

Ви можете зробити multiplyer, або просунуті гадюка ... Для великих проектів ви можете UART "універсальний асинхронний Rx-Tx" Для комп'ютерного інтерфейсу

ТПХ aumeen, але ВТУ передових гадюка? а також, не містить множник державної машини? я не є familliar з алгоритмом множення ...

я не знаю, але я думаю, я повинен Somthing більш структурний, що я можу impleement звичайно fundumentals на ньому. у знати, як процесор з її ієрархією компонентів (процесора, алюмінієві, блок управління, ..) це хороші ідеї, але я думаю, що вони більше залежать від алгоритму, ніж бути структурним ...

Привіт, може бути, ви можете зробити щось на зразок TDMA, щось з мультиплексуванням ... Я маю на увазі для мультиплексування декількох каналів передачі даних ..... або інша ідея полягає в реалізації програми з державної машини, які виконують якісь дії тільки тоді, коли отримаєте спеціальний код, а після цього є ще одна умова ................ побажаннями.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back