VHDL допомогу, необхідні для FPGA для музики!

W

wiztronix

Guest
привіт всім,
Я намагаюся робити музику процесор (наприклад - основний гітарний процесор) на спартанські 3 FPGA комплект ...
моє перше питання взаємодії між гітарою і набір і набір, і підсилювач ...яка буде швидкість і дозвіл АЦП і ЦАП чіпів, що я повинен бути шукаєте??

також може хто-небудь сказати мені, як я можу здійснити необхідні АЦП і ЦАП на базі ПЛІС для того ж?є хтось отримав готовий дизайн, що я можу включати безпосередньо з обох сторін моєму реальному обробки музики кодування в VHDL ...

З повагою,
wiztronix

АЦП і ЦАП повинен бути окремий IC, які не можуть, досягнутий у FPGA

Які Spartan-3 комплекти у вас є?Може бути, вона вже має АЦП і ЦАП фішок.Або, може бути аналогових I / O аксесуар плати доступні.

Частоти дискретизації і число бітів залежить від якості звуку ви вимагаєте.Популярні частоти дискретизації для споживчих цифрових аудіо пристроїв 48 кГц.16-бітові перетворювачі є загальними для споживчого класу якість звуку.

Ви також будете хотіти аналогових псевдонім фільтри анти, які підходять для дискретизації.

Ви могли б реалізувати більшість КСР FPGA за допомогою дельта-сигма-модулятора.Але КСР чіпи досить дешево, так що не може бути варто витрачених зусиль.
http://www.beis.de/Elektronik/DeltaSigma/DeltaSigma.html

завдяки луна ...
Дошка я використовую поточного місяця змішаних борту сигналу ..так він оленяча шкіра має АЦП і ЦАП на борту ..
Я тільки починаючи з VHDL, так що фактична ідея була, щоб навчитися робити як багато різних видів пристроїв / схем, як я міг через VHDL кодування ..
не могли б ви дати мені кілька порад, як точно, де я можу почати з проектуванням АЦП і ЦАП для моєї системи ...
також будь-які матеріали з VHDL програмування для обробки музики було б дійсно дивно ..Я буду дуже вдячний вам, людина ..

З повагою,
wiztronix

Ви хочете створити свій власний АЦП і ЦАП розділи, як апаратно навчання проекту?Якщо ви віддаєте перевагу просто купити їх, перевірити FPGA борту веб-сайт виробника, щоб побачити, якщо вони продають АЦП і ЦАП додаткових модулів.Я знаю, Digilent продає їх за Spartan-3 борту, але я не знаю, FPGA борту у вас є.Я не впевнений, який тип обробки музика, яку ви хочете, але спробуйте пошукати в Google FPGA звуковий процесор обробки

так, луна ...

Я хочу, щоб дизайн їх від себе, як міні-проект, для навчання краще VHDL ...тому я прошу деякі покажчики про те, де я можу почати ...

З повагою,
wiztronix

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back