VHDL До VERILOG

M

mithri

Guest
привіт всім, я написав мій кодування в VHDL використанням Кварт-II SOFTWARE.for конкретного додатка мені потрібно в VERILOG code.can я безпосередньо змінити VHDL в Verilog р робити і чи потрібно писати в Verilog знову. Я буду вдячний, якщо й може відповісти мені як можна швидше

Існує програма під назвою vhdl2v, який перетворює VHDL Воде на Verilog код. Програма є безкоштовною, ви можете завантажити її звідси посилання http://www.ocean-logic.com/downloads.htm цей інструмент не є досконалим, але дати йому спробувати.

Дякуємо за вашу допомогу! але Ви хотіли дати мені кілька рекомендацій щодо використання програми! Наприклад, що я можу використовувати, щоб відкрити програму, ще раз спасибі!

Привіт vfdff, Файл vhd2vl2.tgz є джерелом архіву. Ви повинні розпакувати його дьогтем і GZIP (WinZip або WinRAR може зробити це), а потім скомпілювати його з Flex, зубр, і GCC. Я побудував Windows виконуваний файл з MinGW (додається нижче). Більшість приклад перетворення працювати нормально, але один з них аварій та іншого дає різні вихід Verilog. Я побіг в кілька корчів у процесі складання, може бути, тому. Або, може бути, програма просто є помилки. Я також спробував будівлі під Cygwin, і отримали декілька інший результат недосконалою.

Всім привіт ....... X-Tek корпорації Х-ЛПВЩ є бі-конвертер .... Verilog VHDL ....

Привіт Гуру ви можете уявити, де я можу отримати цей перетворювач

привіт kpsai26779 ви можете зареєструватися на свій веб-сайт і завантажити обмежену версію демо-х-HDL веб-сайт є їх: http://www.x-tekcorp.com/ З повагою, Сакр

[Цитата = Guru59] Всім привіт ....... X-Tek корпорації Х-ЛПВЩ є бі-конвертер .... Verilog VHDL ....[/quote] Так, Х-ЛПВЩ є хорошим інструментом для перекладу між VHDL і Verilog. Я використовував його, щоб перевести багато коди і він працює добре.

Ви можете використовувати зустрічі на вищому рівні інструментів (в даний час графіки наставником) для перетворення VHDL в Verilog ...

Я завантаження х текс вже але сказати, що файл занадто великий для передачі, в чому проблема?

я скачував х текс вже, але він сказав, що файл занадто великий для передачі, в чому проблема
Так I'v ж prblms, я ц перевести його для великих програм, що я? повинні робити?

Якщо це безкоштовна версія цього інструменту, то вона має обмежені можливості (великі файли, які не можуть бути оброблені в безкоштовній версії). Це дорого купити, але він працює досить добре. До речі більшість FPGA інструменти сьогодні може працювати зі змішаним сигналу (з оболонкою) вихідного коду. З повагою

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back