VGA і каналів фільтра

F

fanshuo

Guest
Як правило, люди поставили канал фільтра в передній частині VGA, щоб позбавитися від перешкод

але я знайшов його ще можна поставити фільтр за VGA.

Будь-яке порівняння двох вибору?

Ми говоримо про приймачів
Відповідь на це питання шум В.С. лінійність балансу.Фільтр перед VGA дозволить розслабити лінійність VGA (Infact VGA дозволяє уникнути перешкод), але фільтру шумів повинні бути низькими.
Візьміть до уваги, що в сучасних приймачів VGA і фільтра зроблено декілька етапів, як, як:
VGA1-фільтр1-VGA2-фільтр2-VGA3-filter3 або VGA вбудований в фільтр, а загальний прибуток може бути запрограмована з метою зведення до мінімуму шум і перешкоди.
Я сподіваюся, що це може допомогти.
Mazz

Я розумію, що або VGA або фільтр буде мати високі вимоги до своїх шумом і лінійність.

Mazz, чи можете ви дати яку-небудь посилання на вказаних вами

"VGA1-фільтр1-VGA2-фільтр2-VGA3-filter3" структури

Спасибо!

фільтр перед VGA можна послабити вимогу лінійності VGA, і фільтр після VGA завжди згладжування до АЦП в приймач системи.
сподіваюся, що це допомагає!

Не можу дати вам посилання, вибачте.
Щоб краще пояснити, що я хочу сказати: як VGAs (або краще PGA, програмовані підсилювачі вигоди, які крок за VGAs) і фільтри, як правило, зроблені кілька етапів.Якщо Ви розробляєте їх кладе одну VGA стадії та стадії одного фільтра (і т.д.), ви зможете краще контролювати і баланс лінійності шум Vs.
Mazz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back