VGA Що стосується пропускної здатності

R

rangarao.s

Guest
привіт всім,
хтось може сказати мені топології для постійної пропускною здатністю VGA ..Додано після 55 хвилин:ще один quwstion на VGA ...
я бачив в якій-небудь документи, які містять два VGA змінної отримати етапи і отримати 1 / буферний каскад.
, Що є необхідність bbuffer сцені?

Це, ймовірно, щоб отримати нормальний психічний стан схеми навантаження наслідки ...Я не знаю багато про VGA дизайн, але здається, що якщо ви зміни коефіцієнта зворотного зв'язку (і, отже, прибуток), ви змінюєте BW.Може бути, в один бік буде надавати фіксований коефіцієнт посилення, потім аттенюатор етапі, а потім буфер?Схоже, BW з аттенюатор б набагато краще, ніж отримати етап в передній частині ...Це було б жахливо енергоефективних з низьким рівнем шуму, хоча ...

Я думаю, це залежить від того, як реалізувати свої VGA.При використанні резисторів зворотного зв'язку для визначення вашого закритого циклу отримати, то вам потрібно мати дохід / буферний каскад.В іншому випадку Ваш виграш від OTA буде просто ослаблений резисторів.

Це, як кажуть, якщо ваш VGA використовує конденсатори в якості зворотнього зв'язку, то вам не потрібно організовувати буфера сцені з ємнісний навантаження.

Що ви думаєте?

thanq для ур відповідь ...

Я згоден з г-н у Jnuhope

в СМЖЛ, що МЗС діє, якщо в групі з VGA різної вище необхідну смугу пропускання?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back