Verilog, щоб пожвавити?

K

kart339

Guest
Hello PPL,
У мене є цифрова схема, яку я підтверджено N синтезовані з використанням Підсумки та аналого-цифровим перетворювачем, який я використав Spice для моделювання та перевірки і, нарешті, мета аналогової схемі живлення.Я намагаюся знайти, якщо це можливо, щоб перенести Verilog netlists щоб оживити netlists Coz ..... Я хотів би працювати цілий SIM система (A / D плюс цифрова схема плюс влада СКТ) в HSPICE.У когось є якісь інформація з цього питання?Хотіла б отримати допомогу Ура!Спасибо!
Kart

Так, ви можете об'єднати Netlist (A D) разом запустіть SPICE
Але яка цифрова схема у вас є (скільки Gate / ДФФ), як правило, в Digital Design, його турбує лише сигналу, так що найкращий спосіб, якщо ваша цифрова схема дуже великий, а потім написати модель (генерувати сигнал такий же, як Avant!) Подача сигналу на ваш цифрової схеми є кращим способом використання VCS / Cadence Узагальнення Novas Моделювання є кращим способом, а також використання імітації Spice тільки аналоговий (вхідний V / I Встановити як цифрового виходу схеми V / I).

Привіт,
Ура Спасибо за швидку відповідь.Отже, як же я отримую Verilog Netlist працювати в Spice?Взагалі мене цифрова схема складається з 6 біт компараторів, muxs, роздільники, subtractors.Щоб у, мабуть, здогадалися, це цікавий занадто великий, щоб вважати DFFs!Я можу подивитися на воротах рівня схеми і вручну введіть Netlist HSPICE але я б дійсно вважав за краще зберегти її в якості останнього варіанту і подивитися, чи є інші шляхи.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back