Verilog тригер події?

C

copper230230

Guest
Шановні все, я читав опис тригера подій. Це дуже привабливо для мене. Я сподіваюся, що зможу використовувати його, щоб зробити контрольний тест вектор, але мені не вдалося. Хто-небудь скажіть на милість, що помилка, яку я взяти? Я сподіваюся, що блок «а» виконується першою і після того, як закінчите, то тригер блоку "б", спасибі! Оригінальний сайт: [url = http://www.asicguru.com/system-verilog/tutorial/inter-process-communication/8/] Inter процес комунікації | System Verilog Підручник | Система Verilog [/url] мій RTL код: подія, B, C, початкові почати ->, -> б; -> с; наприкінці початкової почати: ......... закінчити початкову почати: б ......... закінчити початкову почати: з ......... кінець

Якщо ви хочете працювати, то В, то С, то я думаю, що це може зробити трюк: [код] подія, б, в, початкова почати ->; кінця початкової почати: ....... .. -> Б; кінця початкової почати: б ......... -> С; наприкінці початкової почати: з ......... кінець [/ код] альтернативний метод без використання імені блоку може виглядати наступним чином: [код] подія, б, в, початкова почати ->; кінця початкової почати ......... -> Б; кінця початкової почати @ (б); ......... -> С; наприкінці початкової почати @ (с); ......... кінець [/ код] Я не перевіряв це і ніколи не намагалися пов'язувати події імені блоку. Я знаю, правда, що ваш метод стрільби події в початковій блок послідовно, як ви зробили, забезпечить пожежі одночасно. Мені було б цікаво знати, якщо це працює :); РБ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back