Verilog код для крокового двигуна

M

meehd0

Guest
Привіт всім. У мене є 6 дротова однополярним кроковим двигуном підключений до L298 H-міст. Тепер я намагаюся контролювати швидкість і напрямок обертання двигуна на Spartan-3E. Я намагався знайти для вихідного коду, щоб отримати мене почали, але більшість з них знаходяться в VHDL і тільки контролює напрямок обертання двигуна. Я сподівався, що хтось може надати мені деяке уявлення про те, як запустити код, перевагу в Verilog. Спасибі

Приклад коду [код] Бібліотека IEEE; використовувати ieee.std_logic_1164.all, використання ieee.numeric_std.all; особи секвенсор порт (rst_n: в std_logic; дозволяють: в std_logic, прямі: в std_logic; годинник: в std_logic; х: з std_logic; XBAR: з std_logic; у: з std_logic; ybar: з std_logic); кінця секвенсора; архітектури ГСК з секвенсор сигнал x_int: std_logic; сигнал y_int: std_logic; почати процес (rst_n, годинники) починати якщо (rst_n = '0 »), то x_int

Для досягнення бажаних послідовність фаз, наступних станах x_int і y_int повинні залежати від попередніх станів обох фаз відповідно. Нижче код не працює таким чином:
Code:
 x_int

Так що в наступний момент був би крок генератора швидкості, яка встановлює "включити" кожен N-ий такт
Дякую вам обом, хлопці, за допомогу, двигун працює .... але досить повільно. Але я alittle бентежить те, що ви розумієте під "щоб кожен N-ий такт". Не могли б ви уточнити?

повідомлення код, який працює з двигуном ..........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back