Verilog кодіровщіков просив

V

verilog_coders

Guest
Привіт друзі,
Ми є групою інженерів обладнання в
США працює над написанням журнал про Verilog, і ми незабаром може написати книгу, теж на язиці.

Ми були б різні приклади написання різних модулів в Verilog та у
зв'язку з важким характером роботи, ми в наших руках, ми просимо всіх користувачів Verilog, щоб допомогти нам у письмовому вигляді різних програм.

Ми будемо належним чином винагородити тих, хто допомагає нам в письмовому вигляді різних програм, instantiations
і т.д. Ми спеціально шукали Verilog користувачів і студентів, які навчаються Verilog дати нам свої ідеї та матеріали.

Для отримання більш детальної інформації Ви можете
зв'язатися зі мною по verilog_coders (AT) yahoo.com.

більш детальна інформація та контакти на deb_mallik (AT) yahoo.com

Це цікава ідея ...
Чому ви не Aske тут те, що люди хочуть бачити у вашій книзі, і надати деякі матеріали?

Удачи

Чому нова книга про verilog коли Існують десятки хороших книг доступні в
ринку??Які нові книги ур збирається вчити??

надати verilog прикладі про

JPEG (DCT / IDCT ...)
MPE4
H.264
H.263
2D/3D/Scalling
USB2.0/PCI EXPRESS / USB OTG
I2C Master
I2S
множник (CSA. ......)

Я пропоную вам навести приклад, що немає (менше) інших
verilog книги мають
Потім ваша книга буде бестселер!

надати verilog прикладі про
mepg4
mp3
тростинний Соломона
Я надеюсь!!

Ви ППЛ розробити широку ідею про те, хто ця книга буде задовольняти?Грунтуючись на цьому, ми могли б писати або невеликі приклади або щось більше.

Thats хороший ідеалу, але я думаю, Є так багато книг про це.Якщо ти пишеш книгу для застосування, і тому є багато прикладів я думаю, що буде краще

Перевірка

деякі з прикладів є запропонував КП.Я сумніваюся, якщо хто покладе їх в книгах.

будь-який є інформація про Декодування Ріда Соломона.

zahedi79 писав:

будь-який є інформація про Декодування Ріда Соломона.

Привет
ці MATLAB коди для РС (255239) Декодування
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Здравствуйте!
Я думаю, що Є багато книг, наявних у Verilog.Так що, якщо ур книга містить більше додатків орієнтованих програм УЖР приводу
роз'яснення ден я думаю, що може бути дуже корисним.Також спробуйте giv деякі входи в отношении того, як
об'єднати ці проги в FPGA.

Здравствуйте.
Я думаю Є багато книг, які навчають синтаксис, але має потребу в книзі, яка концентрується на найбільш поширені помилки і програм, наприклад, про те, як краще та ефективного мови може бути корисним

Здравствуйте!

Чому б не VHDL кодіровщіков ~

GL!

Привет
Чому б не VHDL кодери?

тому Verilog настільки easyier ніж VHDL

Що ж, я згоден з вами.Verilog схожий на C, і я добре C кодер.Але мої вчителя, який викладає нам про CPLD / FPGA просто використовує VHDL, так що я повинен вивчити VHDL, коли я почала опереться FPGA.І тепер, я вважаю VHDL легко.

Craftor

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back