VCO charactrization - PSS і pnoise аналіз

A

anil.p

Guest
Дорогі друзі, Я проектування диференціальних осередку кільцевого генератора. але я не знаю про PSS і pnoise аналізу. Я маю на увазі саме те, що ми можемо отримати від симуляції? і, як передбачити результат, який я отримав, це правильна чи краще? може хто-небудь дати мені рішення моєї проблеми

побачити наступне: привид-ч PSS-привид ч pnoise ... / MMSIM / DOC / spectreRF ... / MMSIM / DOC / spectreRFTheory .../MMSIM/doc/spectreRFvol2

спасибі за вашу цінну інформацію. але мені потрібно ще кілька роз'яснень з цього приводу. Тому я йду PSS аналіз

PSS означає періодичну стійкому стані. ГУН підпадають під категорію Cyclostationary схем, властивості яких зберігаються від циклу до циклу. У цих схемах PSS сим обчислює робочої точки точно після чого інші аналізи можна зробити .., а саме шум -> pnoise, ас -> пак, СТБ -> pstb і т.д., не сходяться PSS може вказувати на нестійких коливань. Чистота спектра осцилятора точно, отримані з PSS, який може бути хитрим, щоб з'ясувати і без нього. Сподіваюся, це допоможе

дорогі друзі, може у explian значення нижче завантажені PSS графік, що ми можемо висновок з цього графіка

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back