VCO початку в три рази альфа-безпеки

M

mazelk

Guest
Згідно з деякими повідомили конструкції VCO, активна крутизна повинні подолати, щоб танк крутизни, принаймні, в три рази (так званих, "альфа" фактор, або коефіцієнт безпеки)

Чому цю суму?

Я думаю, що це не completelly правда.У міру збільшення "Альфа", ви збільшуєте транзистор геометрії (за той же струм зміщення), і витік ємності (я маю на увазі додаткові LC VCO).Це скорочення LC танк inyected струму і напруги розпалі.Цей фазовий шум збільшується.

У зв'язку з цими припущеннями, що "запас міцності" я повинен прийняти для подолання танк втрачає?

Це важливий враховувати, що збільшення "запасу міцності" може призвести до недоліків??

Я думаю, що необхідно зберегти запас міцності, для підвищення безпеки фактор, можна збільшити W / L, W, якщо зростання може викликати проблеми ви сказали, то ви можете зменшити Л. Також LC танк грає ключову роль в VCO.Q має вплив на коефіцієнт безпеки теж.Якщо коефіцієнт безпеки низька, моделювання може важко convergy

Є starup VCO обмежити пов'язані з синтезатором смуга пропускання контролю??

Я маю на увазі, збільшуючи "альфа" танк полюсів РК правій стороні зрушені, зменшення затухання та скорочення "Дао" для експоненціального конверт.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back