VCO потягнувши

G

GDF

Guest
Ніхто не знає, як імітувати потягнувши ефект?Чи можу я його імітації
За Cadence чи реклам?Я хотів би бачити VCO interferred від ПА.
ВТС є частота 1.6GHz, PA працює на 1.9GHz.

Спасибі,

Привіт

Хіба не 300MHz різниці бути дуже далеко, і послаблюються
За TX фільтрів ФАПЧ цикл?Може бути, ви повинні зробити ваш інтерференцією частот
ближче до мети ВТС, tha't сказати, відмінностей в межах пропускною здатністю циклі TX
, Otherwize потягнувши може бути negilible.

Як ви думаєте?

Привіт,

Для таких випробувань, я просто тримати речі простими.Я гачком аттенюатора з резисторів, щоб встановити правильне значення для створення величина втрат повернути хочу.Потім я підключити 50 Ом, як з передачею коротких замикань на дальньому кінці, і нехай довжина лінії розрізняються.

Якщо б я хотів втрати 12 дБ повернення під будь-яким кутом, я хотів би встановити Аттенюатор резистора значень дохідності 6 дБ вносяться втрати.

Генеральний основних з'ясувати, потягнувши ефекту застосовувати SWR співвідношенні 10:1.Таким чином, у моделюванні середовища, ідеальною комутатор може бути використаний для зміни навантаження на VCO дотримуватися відносно частоти чутливість до навантаження.

Наприклад, PSS або НВ аналізу можуть бути виконані з ідеальною навантаження і розходилися навантаження і частоти коливань повинні бути зіставлені між двома держави.

Вибачте, але ви не праві.Ви повинні моделювати довільні зміни навантаження кут теж.

biff44 пише:

Вибачте, але ви не праві.
Ви повинні моделювати довільні зміни навантаження кут теж.

Я думаю, що автор хочуть бачити ін'єкційні блокування явище!
право?

Є імена для двох різних ефектів!

VCO Pulling: Засоби вплив коливань навантаження на етапі VCO / частоту показу

VCO Pushing: Засоби впливу на постачання і контроль напруги

Якщо ви прийдете малого тон, гармонійний, пов'язані з природними частоти на поставку (VDD, VSS, субстрат) ви отримаєте фазу реакції.Якщо маленька тон поєднується з виходом VCO (синтезатор, PA) частота зміни.

Моделювання цього ефекту є досить складною справою.Фази збурень може бути краще видно, імітуючи двох ГУН.Один впливу, а інша ні.Зробити ділянки різниця фаз.Якщо зсув частоти повинні спостерігатися у вас є для пошуку зв'язком елементів.У більшості випадків підкладці або поставки.Моделювання з урахуванням і без зв'язку, але будьте обережні і не змінити упереджене умов.Таке дозволяється тільки зміною індуктивності або нульовий постійний струм резистивної шляху підкладці.В іншому випадку результат не відповідає дійсності.Ви повинні шукати для деяких кГц в деяких ГГц!

Я також зірвати імітувати ін'єкцій замок явищем, але я думаю, що автор хочуть знати, потягнувши ефект за рахунок ПА.1900 МГц та 1600 МГц знаходяться дуже далеко від замку діапазоні.Я хотів би додати, 1900 МГц сигналу на вході порту VCO (де ти поставив "ВАТ порту" та дивіться висновок. Ви можете дуже 1900 МГц джерела живлення, щоб побачити його впливу на вихід. Я також буде використовуватися для моделювання перехідних см. його вплив на VCO запуску.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back