VCO моделювання

K

khorlipmin

Guest
Я розробив диференціальне ВТС з операційні підсилювачі на вході.Як я можу реально отримати вихідний коливатися?Чи потрібна мені додаткова схема?Чи зможу я спостерігати в перехідних аналізу?Як щодо інші такі критерії, як рівень фазового шуму та інше?
Ура!

Будь ласка, додайте вашу схему повністю.Ваше повідомлення не пояснити Вашу проблему повністю.

Ви можете побачити коливань під час перехідного аналізу.Ви можете змоделювати фазового шуму допомогою pnoise опцію на привид наприклад.

У деяких тренажерах необхідно покласти початкові умови для того, щоб порушувати osscillation, це може бути зроблено шляхом

1.Set початковим умовою на будь-який Cap сайті

2.Якщо Simulator нахиляє підтримку цієї "Рідкісні", ви можете поставити перемикач, який відкритий в момент T = 0, щоб симулювати первісний стан ...

Aomeen пояснюють це добре.
Я моделювання таким чином теж.

встановити первинний стан є гарним вибором для OSC simulatiion.Також Ви можете встановити дуже маленький перехідних кроків моделювання, ваш осцилятор буде працювати.Для ВАТ дизайну, ви переконаєтеся, що посилення затримки етапі повинна бути більше 1.
Ви можете використовувати PSS в spectreRF для моделювання фазових шумів.

Дякуємо за пояснень.Я використовую потрійний зворотного зв'язку ICO структури.Мені вдалося отримати коливання вчора, коли я ініціалізувати деякі з зворотного зв'язку, але сьогодні, коли я намагаюся повернутися OSC, вона didn't роботу.Я прикріпив тут ПІК будь-яка ідея, яка зворотного зв'язку я повинен бути ініціалізації?Я спробував численних чином, але didn't роботи, я повинен розуміти його, будь ласка, допоможіть мені це зробити.ура!
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back