V *?

V

v_naren

Guest
У EECS240 Prof.Boser .... може хто-небудь сказати мені, що V * залежно від Vgs?

Довгий Джерело:
V *= VGS-V

Резюме Джерело:
Який зв'язок між V * і VGS-V?

Я не хочете знати, що V * є напруга насичення і це ж, як VDSAT в BSIM3 і все ... Будь-ласка, скажіть тільки, математичне відношення тільки betwen V * і VGS-V

Я не хочете будь-який інший вид пояснень .....

Якщо я хочу встановити V *= сказати ... 200mV те, що я повинен встановити VGS-V =?Спасибо за будь-які точні відповіді ...

v_naren пише:

У EECS240 Prof.Boser .... може хто-небудь сказати мені, що V * залежно від Vgs?Довгий Джерело:

V *= VGS-VРезюме Джерело:

Який зв'язок між V * і VGS-V?Я не хочете знати, що V * є напруга насичення і це ж, як VDSAT в BSIM3 і все ... Будь-ласка, скажіть тільки, математичне відношення тільки betwen V * і VGS-VЯ не хочете будь-який інший вид пояснень .....Якщо я хочу встановити V *= сказати ... 200mV те, що я повинен встановити VGS-V =?Спасибо за будь-які точні відповіді ...

OK ... Я збираю V * і я можу забрати W. .. OK Тепер у Spice я можу встановити Вт, але немає V * Щоб встановити !....

У можете встановити V *, встановивши її через Vgs-V ... Тепер ми повертаємося до кроку 1 ..... немає нічого звані V * ввести в Spice ... U можна встановити тільки Vgs і, отже, Vgs-V ... і, отже, V *... і саме тому я прошу співвідношення між V * і Vgs-V, в першу чергу ......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back