UWB прилеглій діплексеров

K

koukou_samer

Guest
Я займаюся дизайном надширокосмугових суміжні діплексеров, починаючи з різною топологією (наприклад, CPW / MMR). Це так важко поєднати два UWB БНФ фільтрів. Я намагався багато рішень, але не з них працювали. Існує не метод як UWB і суміжності. Не могли б ви мені допомогти?

continguous діплексеров можна легко зробити, підключивши окремо припинено ФНЧ з окремо припинено HPF. Це майже тривіально. пропускна здатність будь-який з них може бути величезним. Що саме ви намагаєтесь зробити?

Ви праві, але я використовую MMR / CPW основі смугових фільтрів (дві октави). Чи можливо це? Якщо це не те, що в мене був вибір? Дякуємо.

Діплексеров має один загальний порт і порт і lowband highband порту (тобто 3 порту). Який точний діапазон frquency з lowband порт? те, що точний діапазон частот від порту highband?

Ви можете регулювати відстань від сліду загальний порт до двох БНФ фільтрів. Відрегулюйте відстань може задовольнити ваші вимоги, ви повинні зробити імпульс моделювання. Цей метод відноситься до вашої частота.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back