Usbn9604 або usbn9606 USB-регулятори - хто-небудь використовував його?

M

minos

Guest
хтось використовував Usbn9604 або usbn9606 USB регулятори??

я отримав кілька зразків, але ніколи немає часу, щоб дивитися далі, на них!

[Цитата = Мінос] хтось використовував Usbn9604 або usbn9606 USB регулятори ???[/ цитата] Я намагаюся, щоб у момент

Ви пробували драйвер для цього чіпа, який поставляється з CCS PICC?? Здається легко наноситься я triyng використовувати в даний момент

[Цитата = Мінос] Ви намагалися драйвер для цього чіпа, який поставляється з CCS PICC?? Здається легко наноситься я triyng використовувати в даний момент [/ цитата] Чи вдалося Вам отримати переривання? Він шви, як пристрій генерує переривання по рівню, а не на краю, чи не так? У всякому разі я не можу отримати переривань в даний момент і я застряг в цьому.

Я працював з перериваннями штраф. Які проблеми у вас є? Для більш ретельного пошуку, якщо можна.

[Цитата = xirix] Я працював з перериваннями штраф. Які проблеми у вас є? Для більш ретельного пошуку, якщо ви можете [/ цитата] Я не маю проблеми з перериваннями на даний момент, але в мене є такі:. Я використовую Windows XP. Я отримую скинути після передачі 1rst пакет, а потім передати його ще раз, отримують АСК, то інші, і, нарешті, передають останні 2 байти (18 байт в цілому) і отримувати НАК. Це моя проблема зараз. Він не любить останні 2 байта. Крім того, я Tx нуля довжина пакета після кожного 8 байт. Хто-небудь також знаємо, будь-який USB спеціальний форум, крім usb.org?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back