USB oscillscope використанням PIC18F4550

M

mo.khairy.mo

Guest
привіт всім, я хочу, щоб на базі ПК за допомогою USB-oscillscope я буду використовувати рис 18f4550 Хтось інший є ідея з цього приводу? Дякуємо за допомогу

Хай mo.khairy.mo Ось опис USB заснований осцилограф використанням ПОС 18F2550. Повний комплект, в тому числі друкованих плат, програмованого мікроконтролера, схеми, інші пасивні компоненти й проект deccription є vailable з www.united77.com/projects.htm . Двоканальний осцилограф базі ПК за допомогою USB-порт комп'ютера, який працює з частотою до 10 кГц з точністю до ± 16В вхідної напруги. Осцилограф використовує IC PIC18F2550 мікроконтроллер чіпа від Microchip в якості основного контролера, який робить осцилограф компактний, так як немає необхідності додаткового живлення для всієї платі. Цей чіп контролера разом з MCP6S91, LF353 і L7660 мікросхеми використовуються в проекті. Гудлак

дякує всім pranam77 завдяки 4 Ваша допомога, але я хочу, щоб дизайн один не купувати

Хай mo.khairy.mo Ніцца духу. Йдемо далі. Удачи вам у всіх ваших починаннях. Так тримати.

спасибі всім за вашу допомогу я скінчила від його за допомогою LabVIEW 8.5 я буду завантажувати його якомога швидше

привіт всім плз допомогти я отримав ланцюг. але не ясно, плз будь допоможіть мені плз пришліть мені з'єднувальні деталі схеми. я додається PDF-файл

прихильність плз відправити з'єднання деталей

Мені потрібна схема цього ланцюга. я хочу, щоб дизайн цього. я не можу завантажити на цьому сайті www.united77.com/projects.html.This чіп контролера містить MCP6S91, LF353 і L7660 і PIC18F2550. плз допоможіть мені

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back