Usb і рис

A

arash_micro

Guest
Привіт я хочу підключити ПОС до USB. Я перший в комп'ютері я повинен Брови мого обладнання. Чи можу я зробити це без будь-якого іншого водія ІВ, як кипарис. Спасибі

Так як ви хочете працювати з ПОС, ви дійсно не потрібно будь-який інший чіп. Використання PIC18F4550 сім'ї.

Велике спасибі, але мені потрібно простий приклад цього

Привіт. Ви можете використовувати PIC18F4550. Це мають вбудовані USB-контролер. З найкращими побажаннями.

Ви можете використовувати інші FT245BM FTDI чіпа, який також має прямий інтерфейс вводу-виводу. За допомогою цього чіпа, вам не доведеться возитися з RS-232 сигналів підтвердження зв'язку для простого введення-виведення. На сайті FTDI: www.ftdichip.com Ви можете знайти повний VB або VC вихідний код для сполучення цей чіп з регулярною мікроконтролерів PIC, як і 8051x. З повагою,

FTDI схожий сигнал перекладач, це легко, але не настільки потужний. Для USB краще використовувати PIC18F4550, PIC18F2550 і (це підтримка USB 2.0). У вас є інструкції, які підтримують USB в MikroPascal компілятора: ІІТ легко створити пристрій USB! HID термінал є дуже корисним для цілей тестування. http://www.mikroelektronika.co.yu/english/product/compilers/mikropascal/download.htm

[Цитата], якщо ви плануєте використовувати для PIC18F4550 USB спробуйте завантажити приклад вихідного коду, щоб вчитися. ч ** P: / / www.sixca.com / RUS / статті / usbdaq.php [/ цитата] Будь ласка, Увійти повідомлення та пароль.

Привіт пікселів, USB призначений для забезпечення сумісності всіх версій його. Навіть версія 2 сумісний з версією 1 і 1.1. Усі товари розроблені з 1 буде працювати 1,1 і 2. Фраза "USB 2.0 сумісний" це просто маркетинговий gimik. Actully, USB, коли розроблена Intel (починаючи з Intel оленяча шкіра має послідовний стандартний протокол від його імені, а його competetors саме Motorolla має SPI, Національний Мікропроведення і Philips має I2C) він повинен був найшвидшим з усіх серійних стандарту. Але коли Firewire сприяє Яблука доводить працює на 600 до 800 МГц, Intel почав експериментувати з USB знову і виявив, що вона теж може збільшується до 400 МГц. Отже, вони потім створили версію 2 імені високошвидкісний режим. При цьому, в даний час офіційно USB має три швидкості: низька швидкість 1-2 МГц, повний spead 12 МГц і високошвидкісний 380 МГц. Усі товари спочатку, починаються або з USB на повній швидкості або низькій швидкості. Потім, коли хост (комп'ютер) дозволяють, залежно її пропускна здатність та завантаження процесора додатків, перейдіть на високій швидкості 380 МГц. Я сподіваюся, що це прояснить багато іншого. З повагою,

Я думав про PIC16C765, які до цих пір був єдиним вибором для ПІК з USB. Це був не в змозі підтримувати - USB2.0. Просто, USB рис програмістів на основі pic18f4450, набагато швидше.

Це простий у використанні 18F4450 як простий послідовний перетворювач USB?

[Цитата = jdhar] Чи легко використовувати 18F4450 як простий послідовний перетворювач USB? [/ Цитата] Так! Перевірте проекту CDC зразка www.microchip.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back