USB сумісність: близько ноутбуків і ПК

F

freeliver

Guest
Я дизайн пристрою USB, струм макс є 500 мА, 300 мА є нормальною. Тепер я стикаюся proble: моє пристрій може працювати на ПК і багато ноутбук, але на деяких ноутбуків вона does't роботи. Що особливого в USB-порт ноутбука? Я бачу configration ноутбуків, що порт 500 мА.

500 мА розподіляється між пристроями. Чи є ноутбук є які-небудь внутрішні пристрої, USB? Ви доповіді 500 мА пристрою в дескрипторі? Спробуйте уявити 100 мА перевірити це проблема ASIC

ніяке інший пристрій. Ноутбук, який я намагався це IBM. Він має DVD яке знімний пристрій, але це не USB пристрою. Я намагався 100mA, мій USB пристрій не працює. Але вона може працювати на хаб, які підключаються до цього порту ноутбука USB.

Я намагався again.Now, моє пристрій може працювати на маточині навіть який шини powed маточини і підключеними до порту USB ноутбука! Так що я думаю, що це не влада проблема.

Чи має піти не так при перерахуванні? Чи пристрій проходить перерахування на обох ноутбуків, зовнішніх маточини та інші комп'ютери? Може бути, ваш пристрій не сумісно. Існує деяка невелика різниця між UHCI і OHCI концентраторів, що ви повинні обійти в пристрої прошивки я підозрюю, що ваш ноутбук OHCI, а решта UHCI. Дозвольте мені знати, якщо це має сенс? ASIC

Ті, ПК "USB Host, який я намагався бувають двох видів: 1 слот PCI для USB хост-контролер відкритим 2 USB універсальний хост USB хост contrller ноутбука є PCI для USB-хоста cntroller універсальним.

Я думаю, що мій прилад проходить перерахування на обох ноутбуків, зовнішнього концентратора та інших ПК, тому що це було видно струм 500 мА пристрій, який пристрій configed.

Ummmm .... Схоже, чіпсет / драйвер проблема з ноутбуком. Будь-яка підтримка, інформація про компанію IBM веб-сайту? Або, може бути проблема живлення? ASIC

Я спробував інший ноутбук зараз: NEC notebook.Its хост контролер Intel 82440MX USB універсальний хост-контролер. Мій пристрій працює нормально!

Тепер я думаю, що це proble з mic2550/mic2550a які я використав. Хто колись його?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back