USB до Paralle на високій швидкості

A

anat12

Guest
Привіт всім,

Я хочу створити пристрій, який можна підключити до USB ПК і вихід 16 біт паралельно.я хочу бути з високою швидкістю (480 Mb).
У мене немає будь-якої expirence в програмному забезпеченні, так я в ній потребує, щоб бути зі своєю драйверів для Windows

, Що буде кращим chioce?

спасибі ...

Мій вибір був би EZ-USB FX2 Л.П. з Кипариси.Частина номер CY7C68013A.Він поставляється зі своєю власною драйвер, який має дуже хороший API користувацького режиму можна використовувати з вашого коду, і ви отримаєте практично програмне забезпечення, необхідне для високої швидкості переказів з нею.

Вбудований процесор 8051 може контролювати трафік, але не робить фактичної передачі даних.Передача здійснюється за допомогою спеціалізованих високошвидкісних DataPath швидкість і вона може досягти максимальної практичної передачі USB курсу.

Це може інтерфейс до інших логіки як раба або майстра (програмується) з 8 або 16 бітний паралельний інтерфейс.

CY7C68013A драйвери запам'ятовуючих пристроїв.
Як ви можете зробити їх USB паралельним?

Може бути, масового зберігання драйверів існують для FX2, але CyUSB.sys водій і його CyAPI дозволити прямий контроль за переміщенням окремих кінцевих точок USB на чіпі в рамках програмного забезпечення.Див цей реф дизайн:

http://www.cypress.com/design/RD1048

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back