USB до серійним конвертер для IC-Prog.

X

xjackal

Guest
привіт у мене є питання, яке я не можу solve.that їм за допомогою laptop.which не має серійний output.so у мене є USB> послідовний перетворювач, але як я можу зробити це схоже COM порт в IC-програматор? спасибі: ролик:

Перетворювачі для USB в послідовний доступні, які виглядають так само, як послідовний порт для вікон, перевірка магазинів. Ймовірно, це не проблема, хоча ... Нестандартні послідовні порти не можуть працювати з багатьма програмістами. Я знаю, що вони не працюють з типами JDM, і не може працювати з будь-якими, які використовують пряме маніпулювання рукостискання лінії, а не просто передачі даних. Інша проблема полягає в напрузі - деякі не дають істинної + / - коливанні напруги, що RS232 вимагає і може мати обмежену току. Що программатора ви сподіваєтеся використовувати? Cheers, FoxyRick.

привіт першого зараз у вашій системі (перемога?) нових ком. Друге: з IC прога або всі інші, які використовували порт RS биту контроль, ви не можете використовувати adaptator USB RS, бо Віль повільно або не працюють

спасибі за replies.good знати деякі знає, що це is.i буде використовувати jdm.but, якщо він буде повільним я не буду намагатися його використовувати.

Я була така ж проблема - як програма депутат від ноутбука без послідовного порту. Я використовую для оцінки бортовий USB в RS232 міст FT232BM (продавця FTDI) це досить невеликі і працюють до 1 megabaud швидкості вона лінією живлення, а дають лише "5В" RS232, так що якщо вам потрібно + /-12В порту - ви знадобиться, щоб додати якоюсь мірою convereter (max232 і т.д.) До речі цей чіп насправді найдешевший на ринку, наскільки я знаю

FTDI чіпи дуже зручно ... використовувати:)

FTDI чіпах не може качати більше, ніж 50 Гц по лінії управління, Thats занадто повільно для JDM прог Забудьте про це, я пробував і ніколи не добитися успіху, навіть з прямим управлінням і Vpp не породжується рукостискання ліній (зовнішній блок живлення 13В):? Ви можете шукати істинні-RS232 програміста, як http://www.piclist.com/techref/microchip/pocketprog.htm , але його набагато складніше, ніж JDM з мого ноутбука я використовую P16pro-подібні апаратні на LPT-порт:)

[Цитата = TGQ] FTDI чіпах не може качати більше, ніж 50 Гц по лінії управління, Thats занадто повільно для JDM прог Забудьте про це, я пробував і ніколи не добитися успіху, навіть з прямим управлінням і Vpp не породжується рукостискання ліній (зовнішній блок живлення 13V ):? Ви можете шукати істинні-RS232 програміста, як ч ** P: / / www.piclist.com / techref / мікрочіп / pocketprog.htm але його набагато складніше, ніж JDM з мого ноутбука я використовую P16pro типу обладнання на LPT-порт: ) [/ цитата] Це означає, що це неможливо побудувати програміст JDM на вершині чіп FTDI (FT232BM), навіть якщо я використовую MAX232 для перетворення сигналів RS-232 назад у рівні? Спасибі!

Насамперед, стверджують, що FTDI FT232BM можуть спілкуватися до 1 Мбод, тому я дійсно не можу зрозуміти, де це 50 Гц обмеження накладає. Потім водій VCPI allaws для інших смак FTDI - один з FIFO і паралельний інтерфейс, який буде доступний так само, як звичайного порту COM. FTDI DLP виробляє готові до використання послідовного порту на USB-кабель.

Ват простий програміст може створювати в FT232BM? Я не маю достатньо часу, тепер, таким чином я просто хочу, щоб побудувати один простий програміст, який може використовувати чіп FT232BM програмувати бортовий ПОС.

привіт. будь-яких рішень / оновлення з цієї проблеми? мій програміст в порядку з серійним конфігурації JDM і раніше, але у мене зараз ситуація змінилася на USB або LPT Coz мого нового ноутбука немає серіалу. яка USB до серійного буде я повинен купити? спасибі заздалегідь

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back