USB Хост-Хост Комунікації

V

vcnvcc

Guest
Є можливість підключити два хоста в середовищі USB?
Якщо так, хто буде господарем і хто буде рабом.

Я думаю, що це можливо, вперше відправити команду буде господар!!

Та й я отримав відповідь, що ми можемо поєднати 2 хості за допомогою спеціального кабелю.

Але я зацікавлений, щоб точно знати, і яким чином, конфігурація Master Слов'янський ...

Будь-яка інформація онлайн?

Цікаво ....
Ви підключенні двох комп'ютерів безпосередньо за допомогою спеціального кабелю без чіпа?
З протоколу USB, всі команди і налаштування домінують хоста, пристрої акцептора.як боротися з цим?

Ми можемо з'єднати два USB-вузлів за допомогою міні-AB кабелю забезпечується як вони OTG Capable.Так, коли одна виступає в якості господаря, інший буде вирішити, як пристрій, і навпаки.В іншому випадку (якщо вони не здатні OTG тобто гаманець хостів) двома вузлами не може бути пов'язано.Завжди переговори з приймаючою тільки пристрій.

USB мосту може це зробити.Але передача яких protol

У USB2.0 або до того, відсутні положення, що стосуються одного до іншого зв'язків, тому що такий протокол не підтримує.
Але USB OTG пристрою і функцій дозволяється подвійне як приймаючої сторони.Для цього він повинен бути підключений до чогось, що також підтримує OTG.Щоб вирішити, хто з них буде виступати в якості приймаючої сторони йдуть Host узгодження протоколу.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back