USB ПОС програміст, який може підтримувати навіть 24 серії 3,3

S

sanjubluerock3

Guest
HII У мене старий серійний ПОС програміст його працює нормально, але я не відчуваю себе комфортно, використовуючи його, тому я шукаю для створення USB-програміст сам які повинні підтримувати навіть 24 3,3 серії так може хто-небудь, будь ласка, допоможіть мені побудувати один .. . плз ...

Привіт, як довго, як ви можете запрограмувати pic18F2550 / 4550 в серійний програміст (або отримати progrmmed до elswwhere), то ви можете побудувати PICkit2 Lite. Він проходить Мікрочіпи програмного забезпечення і може запрограмувати 5V і 3v/3v3 фішок. Просто знайдіть цей форум для великої кількості інформації на ній, схем, друкованих плат і т.д. і т.п.

Буде схема PICkit2 Lite дає Blueroom буде працювати як для 5 і 3.3volt пристроїв або ми повинні separte розділ, в якому здійснюється перемикання між двома? У PICkit2, це вибір напруги зроблена прошивання або вручну?

Привіт Neha007. Думаєте, що ваше питання буде інтерес Sanjubluerock3 також. Перший в Blueroom схема, яка є гарним надійна конструкція, ви можете ігнорувати феритовими це не суттєво. У attatched мій майже ідентична версія. Що стосується 3v3 чіп программування - Pk2 Lite не має змінну вибір VDD. Я спочатку запрограмований 3v3 чіпів просто runiing цілому pk2 Lite через 3v3 регулятора, але якщо ви будете слідувати цій темі до кінця ви можете бачити, що до тих пір, як мета чіп першому включенні з власним 3v3, то ви можете зберегти на pk2 5V. http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=392109&highlight=l може здатися заплутаним liitle але в будь-якому випадку працює - зробили це з моїм власним pk2 клон на чіпі Pic24FJ . При створенні власного Pk2 Lite є хороша річ, яку я зробив, як резервне копіювання на моїй справжньої Pk2 Microchip, якщо ви збираєтеся програми фото багато в майбутньому, то, як PICkit2 стає ближче до кінця його життєвого циклу продукції, якщо вона продається досить дешево, у вашому районі, то я б настійно рекомендую купувати готові Microchip одиниці. Якщо його хорошою ціною там, вона буде коштувати приблизно в два рази, що це буде коштувати для DIY версія - для мене це був один з кращих купує "коли-небудь.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back