UPS питання!

G

Guest

Guest
HI!

Я ДБЖ ТРАСТ моделі (ТРАСТ 600 UPS)
Має вбудований акумулятор 12v 7 Ах, і останні при повному навантаженні 360W тільки 45 хвилин.
Мені цікаво, чи зможу я підключити до нього 80 Ах 12v акумулятор чи ні.
Можна зарядний UPS ручкою без beeing пошкоджений?Я хочу розширити автономію близько 5-6 годин.
Які зміни можуть зробити я до нього?Кожен має інструкції з експлуатації або схематичне для цього??

З повагою
Максер

Я думаю, що найкращий спосіб на ваше запитання задати службі виробником ДБЖ.

У нормальних обставинах всередині акумулятора ДБЖ стягується з обмеженими поточного, поки вона не "повної", а потім зарядки перемиканні з "заряд" в "струмочок".
Пряме підключення зовнішнього акумулятора 80Ah, швидше за все, не пошкодити UPS і у вас є хороші шанси, що це поєднання внутрішнього і зовнішнього акумулятори можуть працювати добре.
Тим не менше, я б не цей параметр, фізичні вправи і підключити цю батарею за допомогою, скажімо, 10А діода, тому він використовується тільки при відсутності зовнішнього живлення, а також охороною його належне зарядний пристрій, коли це необхідно.Таким чином, ви будете мати цю величезну резервного копіювання, але в той же час ви не побачите своєї присутності.
З повагою,
ІАнП

У нормальних обставинах всередині акумулятора ДБЖ стягується з обмеженими поточного, поки вона не "повної", а потім зарядки перемиканні з "заряд" в "струмочок".
Пряме підключення зовнішнього акумулятора 80Ah, швидше за все, не пошкодити UPS і у вас є хороші шанси, що це поєднання внутрішнього і зовнішнього акумулятори можуть працювати добре.
Тим не менше, я б не цей параметр, фізичні вправи і підключити цю батарею за допомогою, скажімо, 10А діода, тому він використовується тільки при відсутності зовнішнього живлення, а також охороною його належне зарядний пристрій, коли це необхідно.Таким чином, ви будете мати цю величезну резервного копіювання, але в той же час ви не побачите своєї присутності.
З повагою,
ІАнП

Я згоден!

Максер пише:

HI!Я ДБЖ ТРАСТ моделі (ТРАСТ 600 UPS)

Має вбудований акумулятор 12v 7 Ах, і останні при повному навантаженні 360W тільки 45 хвилин.Максер

UPSs, transformer and electronics are underrated and are designed to work in NONCONTINUOUS mode.

У такого роду дешевих
ДБЖ, трансформатора та електроніки недооцінювали і призначені для роботи в режимі розривною.
Якщо ви будете замінити 7.2Ah з великою акумулятор, трансформатор (і міст МОП) досягне небезпечних температурах (не кажучи вже про кабелі), коли в режимі роботи від акумулятора.
Якщо ви дійсно хочете використовувати протягом декількох годин дешеві UPS, ви повинні використовувати його не більш ніж в 40% від типових оцінок (багато що залежить від якості трансформатора / ефективність), і не забудьте зберегти внутрішній від UPS та охолодження / вентильоване!

Що стосується зарядки акумулятора 80Ah, вам доведеться використовувати зовнішнє зарядний пристрій батареї, але в загальному, ви повинні також відключити зарядний пристрій внутрішнього (їх може бути несумісність між внутрішнім і зовнішнім 1), яка не призначена для таких високих навантаженнях !

Будь ласка, пам'ятайте, що (при 80% ефективності при 360W), що середній струм від 12 В акумулятора становить більше 35A.Максимальний струм, без будь-яких проблем-більш ніж 100A ...
10 діода (як пропонується) негайну смерть!

Максер пише:

Я ДБЖ ТРАСТ моделі (ТРАСТ 600 UPS)

Має вбудований акумулятор 12v 7 Ах, і останні при повному навантаженні 360W тільки 45 хвилин.

Максер

Я перевів мій вбудований ДБЖ зовнішніх 1.я зробив додаткові схеми стягнення плати за 12v 40AH батарея.Трансформатор був хороший для зовнішніх (в даний час днів вони будуть використанням 75W трансформатор 600 ВА ДБЖ) Так перевірте розмір.трансформатор з 3 типу ядро з 2 до 2,5 "Тонг ширина буде чудово працювати як зовнішній ДБЖ.і ви можете додати більше тепла, раковини, як сказав Pranam

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back