UPS - Як використовувати той же трансформатор, щоб інвертор / зарядний пристрій

A

andre_teprom

Guest
Привіт всім, Як працює топології ДБЖ, який використовує той же трансформатор INVERTER / BATTERY_CHARGER? Хіба це не є небезпека пожежі інвертор, коли громадська повернення енергії? що стосується

привіт Андре, Е можна використовувати той же трансформатор інвертора, batttery зарядний пристрій, коли громадське харчування включено використання мультипольних перемикача реле. PLS, напишіть мені за адресою [електронної пошти] nhuda2006@gmail.com [/ електронної пошти], і я пошлю у робочого проекту ОК! : D стосується

але я не зміг прикріпити мій дизайн бачите!

Привіт, хлопці, хтось знає, як розрахувати коефіцієнт трансформації в цій топології? Примітка 1: У ньому використовується випрямлена синусоїди для зарядки акумуляторів! Примітка 2: або в режимі заряду і режиму роботи. + + +

Так, це можливо, простий мій друг Фет Bulit в rectifir (діод), які працюють в режимі реверсу

Просто поділитися: Дотримуйтесь схемою відправлені з n_huda до мене по електронній пошті (велике спасибі!):
inverter.bmp
+ + +

вибачте мою пошту змінилося! мій травня [електронної пошти] mail2nazmul65@gmail.com [/Email] шкода incovinience. стосується nazmul

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back