upconvertion микшер моделювання

N

nxing

Guest
Привіт всім,

Я розробці upconvertion микшер (вхід 300K, LO: 300M).Чи може хто-небудь сказати мені, як це змоделювати?Я знайшов багато підручник abotu downconverion микшер моделювання, але upconvertion один.Крім того, я не розглядає імпедансной відповідність, я можу просто використовувати "стимули" від аналогових виконавців?Якщо так,
то як визначити стимули?Я використовую каденції дизайну навколишнього середовища з Spectre симулятор.

Спасибо

Час доменів та гармонійний баланс двох методів у змішувачі для моделювання, але я не можу допомогти вам з каденції дизайн навколишнього середовища.

Я можу допомогти вам з оголошеннями і Ansoft Художник і HFSS

Привіт djalli,

Дякуємо вам за вашу відповідь.Чи можете Ви розповісти мені про те, як спостерігати за результатом, якщо я тільки в момент запуску домену моделювання змішувач?Я не думаю, що ми можемо отримати інформацію про лінійність з БПФ.

Ви можете використовувати HB теж.Дивлячись на P1-стиснення та IP3 ви можете оцінити linearlity з мікшери.Яка симулятор ви використовуєте?

Загальна NL моделювання HB, Voltera,
ступінь ряди і час домен.Якщо ви подивитеся на Мікшерний лінійність потрібно запустити симуляції для розгорнення вхідного ВЧ потужність не матер, якщо він або HB час домен.Наприклад, ви можете мати P1dB, якщо ви подивитеся на конверсію втрати в залежності від потужності.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back