UltrasimVerilog сигналу змову проблема

G

Guest

Guest
У мене проблема з UltrasimVerilog змішаний режим моделювання.
Befire я запускати додаток я підняв мережу я хочу бути збережений таким же чином, як бувало, що з тренажера Spectre.Але коли я хочу побудувати деякі з них після моделювання я отримав таке повідомлення:

"Wave1 це не сигнал об'єкта, який може бути відображено і буде автоматично вимкнено"

Іноді я можу сюжет, який іноді не можуть.Я не можу зрозуміти в чому проблема.
Наприклад, я почала моделювання 1,5 сек.Тоді я можу побачити результати і вирішили запустити іншу моделювання (протягом одного сеансу) за 9 сек.Після цього, коли я намагався побудувати той же сигналів я отримав це повідомлення.Навіть якщо я можу змінити час моделювання назад на 1,5 сек я не можу ділянку wavefors.Схоже, що щось не спрацьовує в моделюванні середовища.Але де?І що?
Чи може хто-небудь допомогу або дати деякі пропозиції?

Я отримав деяке уявлення про те, що ви сказали.
1> Перевірити параметри моделювання.Вихідні ----> Save All ----> вам вибрати, що вибрати?Якщо ви збережете всі сигнали, що дані будуть занадто великими для показу.
2> Якщо ви тільки врятував вас зацікавлені сигнал, ви можете зберегти дані через деякий час.
Ви можете встановити в аналізах ---> Tran (припустимо, що ви виконаєте перехід моделювання )---> опції -> outputstart

Надії, які допоможуть вам!

Іноді я варіантом виходу почати, але не зараз.Щоб зменшити модельних даних я використовую stobeperiod варіант.
Але ситуація мені сказали, дуже дивно.Після того як я Logout icfb і запустити його знову сигнали зберігаються і можуть бути побудовані.Ось чому я сказав, це виглядає як-то в середовищі спрацьовує.

Так, іноді є деякі дивні помилки на привид.Тільки
необхідно Вийти Увійти мураха знову.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back