ultiboard допомогти

C

conchunchun

Guest
Я з цією помилкою, коли я роблю дизайн PCB.

Erro ході попередньої autorouter
Джерело: autorouter
padstack не можуть бути використані в якості допомоги

Я роблю один шар дизайн ONI.

PLZ консультування.спасибо

Autorouter ніколи не дає оптимального soution на одній стороні КСП.

За замовчуванням, autouter маршрути ортогональні в сусідніх шарах.Він завжди вважає manhatten lenghs
І кладе через якщо воно змінити сліду від горизонтальних до вертикальним.

Я звичайно рекомендую використовувати autorouter на одній стороні, якщо ви espert N визначають правила fintune його.

Iy ви використовуєте колодки, спробуйте з BLAZEROUTER.

Не могли б ви розповісти мені про те, як зробити гарний дизайн PCD?Перш за все, я поставив всі компоненти на борту, які я визначив.Тоді я використовую netlist
зв'язати всі компоненти шпильки.Тоді я використовую підсумками
об'єднати їх.У
зв'язку представляється досить потворні.По-друге, це можливість для мене, щоб переглянути на трек, який я створив?Якщо так, то яким чином?

Будь ласка, допоможіть мені в цій простій схемі?Дайте мені,
будь ласка, основні.Спасибо.
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Ви повинні розуміти, потік ланцюга.Аналогові, цифрові, Power, РФ, всі види друкованих плат схема має власні керівні принципи.

Dont хвилює asthetics ПХД до тих пір, як з електричним, що вона працює.Якщо у вас є час відпочинку, ви можете налаштувати треків дати кращій формі.

На cistuit у вас на картинці, виділити основну
І вторинної частині схеми.У КАДЕ від DC / DC блок живлення або СМПС, ви повинні мати clearence 8 мм.У випадку, якщо ви не в змозі задовольняти його, слот є створення (так званий повзучість).

Сподіваюся, що цей адресу вашого питання.

Goodluck

А тепер досвід інша проблема .... травня хто навчить мене, як на місце
роз'єм (ПОС додається), в моєму PCB Design?Так, як я міг думати тільки про пріпаять проводу на одному кінці мого бажання відслідковувати потім підключитися до PIN-роз'єми?Чи є кращий спосіб це зробити?За допомогою програмного забезпечення PCB Design ... Я маю на увазі створення або інші отвори.

Прохання розуміти КСП потік, перш ніж ви дійсно стрибати в розробці його.У вас є різні інструменти.Я думаю, ви використовуєте ORCAD, перейти на дізнатися в меню "Довідка", ви зможете дізнатися про її крок за кроком.
Інше отримати розроблені деякі професійні у вашому місті.

Удачи

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back