S
seyyah
Guest
Я намагаюся зробити зворотного ходу перетворювача використанням UC3842. Моя конструкція заснована на застосуванні до відома. http://www-us2.semiconductors.philips.com/acrobat/applicationnotes/AN1272.pdf У перший раз це не спрацювало. Я намагався створити мою власну трансформатора. Проблема може виникнути з цієї точки. Я хочу задати кілька запитань, які мені не ясно. Я хочу перевести 300VDC до 20VDC. Я використовував ETD29 основною для розробки трансформатора. UC3842 працює на 86KHz. Первинна трансформатора 120 скр. допоміжні становить 7 і виступаючий за проект становить 8 обертів. Я використовував невеликий airgap у трансформаторі. Це не спрацювало. Годинники здається нормально. Mosfet також працює на 86khz, здається, нормально. Робочий цикл низька, може бути, через відсутність навантаження. Але VCC коливається і я не міг зафіксувати його на 16V. Я спробував без трансформатора Vcc це сигнал пилкоподібної форми. Мої питання: 1 - він не працює тільки з запуску ланцюга (резистор підключений до 300VDC)? 2 - Чи є якісь важливі подробиці про airgap і обмотки трансформатора? 3 - Допоміжні і виступаючий за проект обмотки менш в номер. Якщо я вітер їх до центру чи розподіляти їх пропорційно на Близькому ногу трансформатор? чи що? У вас є інші пропозиції? Що може бути не так?