UART C код для ПОС мікро Прохання допомогти ..

B

binojkumar

Guest
Привіт друзі, я роблю кілька проектів з використанням ПОС мікро-, його потрібно два UART.1 UART вже є в тому, що рис і ще їм планують написати на С, то було б вдячністю, якщо хто-небудь може мені допомогти.
----- Thnks заздалегідь

Привіт,
чому б не за допомогою іншого ПІК??
Є багато там з 2 USART, SPI 2 .....( наприклад PIC24FJ128GA010)

З найкращими побажаннями
Кабанга

Ви можете використовувати PIC18F6620-6720 сім'ї ПІК процесора, Є два послідовних доступних.Я використав цей мікро-до створення користувацьких PLC з 14 оптоізолірованний I / O, два послідовні порти (один для модему і один використовується для спілкування з вбудованим ПК), 3 аналогових входу, два 4-20mA поточний цикл введення, 14 NPN виходів, 4 релейних виходу і 2 виходи із чергуванням 2 реле (використовується для привід двигуна постійного струму).Я збудував це просто зробити деякі поекспериментувати з цією мікро-, а також право розвиваються борту декілька I / O, а також я зробити декілька експериментів з 4-20mA струмова петля.Тепер я збираюся побудувати домашній PLC зі структурою, як і реальні комерційні PLC (SIEMENS, OMRON), а потім зробити карти з процесором, карту з електроживлення, карта з I / O і зробити все поряд з використанням виділеної шині мати деякі модульності.

До побачення
Powermos
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back