U2270 проблеми шуму, допоможіть!!

I

ikiraz

Guest
Привіт всім, у мене були проблеми з U2270b заснована схема, яка призначена сам. Все в порядку, коли антени котушки від ок> = 4 см від плати, і я можу читати теги правильно це відстань. Коли я поставив котушку ближче ніж на 4 см, вихід даних U2270b плутають (125KHz, постраждалих від антени) і тому я не можу читати тегів, якщо я не прибрати антену котушки ще раз. Я повинен покласти антени котушку тільки на поверхні друкованої плати. Ви не дасте мені propasal з цього питання Pls. Спасибі,

Використовуйте загальні правила для проектування друкованих плат РФ: короткий сполук, сполук, які ще довго потрібно докласти дуже невеликі ділянки, використання розв'язки конденсатори розташовані дуже близько до U2270. З 125kHz цілком низької частоти, використовувати для розв'язки щось на зразок 100N паралельно з 1uF і 10uF, дуже низький ЕПР і розмістити їх поруч з U2270. На шарі PCB ближче до антени використовувати землю літак, або заливки, хеш. Може бути, проблеми пов'язані з частиною ЦС схеми піддаються потужним полем. Перевірте розв'язки УНЦ, і ліній передачі даних між U2270 і УНЦ дії поля.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back