TTL CMOS для інтерфейсу

S

shash

Guest
4_1323439423.png
ей guyz я хотів би знати в ТТЛ КМОП інтерфейс яким напругою підвищення рівня використання підтягти резистором, коли вихід TTL ворота високий

Коли вихід TTL висока, її вихідних транзисторів не намагаються тягнути струму в вихідний контакт з позитивного боку джерела живлення. Що стосується навантажувального резистора, то її нижній термінал з'єднаний з приблизно розімкнутого ланцюга. Таким чином, оскільки практично немає струм через резистор, немає падіння напруги та нижньої термінал резистор в той же напруга, як зверху, яка VDD.

то що станеться, якщо вихід TTL ворота низькі? (Транзистор TTL ворота потоне поточному ж випадок станеться, як ви сказали, поточний через резистор буде мінімальною і, отже, вихід все одно залишиться VDD)

Ні, коли вихідні транзистори тонути струму в низький стан, це означає, що струм тече у вихідні через резистор. Це призводить до падіння напруги і вихідного TTL падає до рівня, настільки ж низько як дозволено характеристики вихідного транзистора. Це може бути те, що бентежить вас: якщо резистор - сторона, яка не пов'язана з виходом TTL - були пов'язані з землею, то ситуація буде зворотною. Вихід TTL будуть знесені до 0, коли він знаходиться в низькому стані. В цьому випадку опір буде випадаюче резистора.

Якщо вона опускається поточний б значення поточного бути достатньо великим для великого падіння на притягання резистор таким чином потенціал між КМОП буде 0 (щодо землі). я прав?

Коли вихід TTL висока, її вихідних транзисторів не намагаються тягнути струму в вихідний контакт з позитивного боку джерела живлення. Що стосується навантажувального резистора, то її нижній термінал з'єднаний з приблизно розімкнутого ланцюга.
Це не зовсім так, як це буде означати вихід TTL без нічого пов'язано просто сидіти на будь-якому напруженні, що він сидів на перед (як у 0В, якщо вона була розібрана до низького). Давайте Досить сказати, що з TTL виходами набагато краще тягне на вихід низький, але досить слабо тягне на виході високий. І коли буде високий, як правило, не йдуть до +5 V залізничних, швидше за все близько 3,5-4В. Таким чином, асиметричний введення / виводу напруги характеристики, перевагу активним низьким рівнем, а не активних високочастотних сигналів управління, і ( сильна! ) вважають за краще використання підтягаючий, а не тягнути вниз резисторів з ТТЛ .

Підтягувань з регулярними двотактний виводить дані не вказані роботи в TTL таблиць, наскільки я знаю. У відповідності з внутрішніми TTL і LSTTL виведення етапі конфігурації, резистор підтягаючий рівень вихідного сигналу до Vcc, схожі на вихід з відкритим колектором. Фронту швидкості останньої третини, однак, повільно. Низький рівень не повинно бути проблем з розумні значення резистора. Для швидкої швидкості, сумісний з ТТЛ 74HCT CMOS вхід краща альтернатива, а також економії енергії втрат підтягують резистори.

Вихід TTL є Дарлінгтона NPN і закінчується диск про VCC-1.4В. Це ставить вас і в лінійній смузі передній CMOS і може призвести до надмірної стріляти наскрізний струм (в кращому випадку). Підтягаючий розташовується вихід TTL до рейки після високої стороні полюса тотема вирізати.

Це не зовсім так, як це буде означати вихід TTL без нічого пов'язано просто сидіти на будь-якому напрузі вона сиділа перед (наприклад, близько 0В, якщо вона була розібрана низькою раніше) .
От чому я охарактеризував заяву з "Наскільки навантажувального резистора стурбований", яка була покликана підкреслити, що висновок робить [я] не [/I] обов'язково вести себе як відкрита схема в усіх відношеннях . І ми говоримо тільки про високий стан тоді.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back