TTL захисту лінії

R

rellutzu

Guest
Привіт усім! В даний час я працюю над схема захисту для інтерфейсу PXI і мені потрібно в / overvoltge схема захисту для TTL ліній Діо. Я відкритий для пропозицій / коментарі або посилання на відповідні примітки додаток! З найкращими побажаннями!

rellutzu, загальна схема; повинен зробити наступне: Підключення діода Шоттки від входу до землі (анод йде на масу). Це захищає від негативного перехідних ~ Connnect діода Шоттки від входу до Vcc (катод йде до Vcc). Це захищає від позитивних перехідних процесів. З повагою, Kral

Привіт, Що про використання оптичної розв'язки? Чи замислювалися Ви про них.

Оптоізолятори є ще одним дуже ефективним способом захисту цифрових (і не тільки TTL) входи .. Вони широко використовуються в промисловості, як найнадійніший захист забезпечує не тільки гальванічну розв'язку між обома сторонами (ніяких проблем контуру заземлення), але перенапруги і перевантаження по струму, теж .. Деякі натяки про те, як використовувати їх можна знайти тут: http://www.ee.ttu.edu/lab/robot/opto.htm З повагою, IanP

я задаюся питанням, чи може це бути зроблено на IC? [Цитата = archiees] Привіт, як щодо використанням оптичної розв'язки? Чи замислювалися Ви про них. [/ Цитата]

Привіт, я не думаю, що оптико ізоляції можна зробити за допомогою однієї мікросхеми. Схема досить проста. я не впевнений, хоча. сподіваюся, це допоможе. З повагою, mengghee

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back