TSSOP і пайки хвилею

A

andyyau

Guest
Здравствуйте,

Я збираюся використовувати TSSOP-8 IC.ПХД повинні бути використані з хвилею припою процесу.Проблема в тому, що крок IC TSSOP настільки малий, і його слід 0.65mm.Після коливатися пайки, я думаю, більше штифтів буде замкнутий разом з припоєм.

Чи є які-небудь методи або якого-небудь спеціального слід, щоб припой PAD краще з цією проблемою?

Надія хтось може допомогти!

Спробуйте зробити перший і останній прокладки на кожній стороні майже в 3 рази найбільший, у порівнянні з іншими клавіатурами.Може бути, це допомагає.Цей метод використовувати для пайки пакетів це з хвилею.

Ха andyyau,

Подивіться на цю PDF-документа.Він описує свій слід повинен виглядати!
http://www.semiconductors.philips.com/acrobat/packages/footprint/FOOTPRINT-SSOP-TSSOP-VSO-WAVE.pdf

Поки

Здравствуйте, mr_ghz

Я читав цей файл вже.Але проблема в тому, що на сторінці 2 цього, у ній говориться, що "не suitalbe для пайки хвилею" для TSSOP8!

Це проблема.Будь-яка інша допомога?

Енді

Шовкографія ліній (білого кольору, тонка лінія) між веде можуть вам допомогти.А саме, малюнок дуже тонкий шар шовкографія (компонент сторона) лінія буде перешкоджати шорти я думаю ..

Rgrds

Перевірити moisure чутливості для TSSOP.
Виробник може сказати Вам про це.
Якщо компонент чутливих до вологи вона не підходить для пайки хвилею на всіх!Це характерно для багатьох пластикових SMD пристроїв.
Обидва JEDEC і МПК є література на цю тему.

Привіт,

TSSOP і штраф componenets крок не підходять для пайки хвилею.
Якщо ви використовуєте для пайки хвилею у вас буде занадто багато недоліків виробництва і це буде дуже дорогим для ремонту кожен замкнутий ради.

Також ви будете мати проблем з IC перегріву під час пайки хвилею тому в деяких випадках ви можете розраховувати IC вини викликаного перегрівом.

Моя Recomendation є гора TSSOP IC на протилежній стороні компоненти відьом буде пайка хвилею переформатування і використання методу TSSOP.

Пайки хвилею не підходить для всіх напівпровідникових пристроях і можуть бути використані для пасивних компонентів, PTH роз'ємів та інших пристроїв, стійкі до тривалого опалення.

Привіт

В даний час я пайки чіпів з більш ніж 200 Pins і дуже маленькі pitch.The секрет використання потрібну кількість потоків та відкликання з увігнутими депресії (miniwave). Один прохід по всій лінії Пальці на належну температуру дозволить їм досконалого пайкою. Я рекомендую вам використанні HAKKO поради як VK50 або VK51, якщо ви використовуєте HAKKO station.A мало здійснювати розрядні перед допоможе вам огромное.
Удачи

Metcal пайки компанія заліза багато відзначає застосування на їхньому сайті.Один з них про те, як використовувати свій спеціальний наконечник для пайки цих частин.Їх відгук схожий на одному обговорювалися в попередньому пості.

Я згоден з Героєм.Ви повинні пасти, місце та перемальовування компонента.З вас повинен використовувати односторонній ради, створювати маски для TSOP та інших частин штрафу стан, а потім надіслати його через хвилі.

Якщо ви готуєте такої змішаної рада технологій для пайки хвилею ви повинні це зробити.

Ніколи не намагайтеся хвилею припою штрафу частиною крок, якщо ви повинні переконатися, що він може бути придатним для хвилею припою на першому місці, див. вище посад.

Зробити все штраф частин смоли на дно (припій привести сторони) reflowed, потім оплавлення верхній стороні друга.

Якщо у вас є велика частина, 0805, o603 і ви дійсно хочете, щоб хвилею припою їх, ви можете клею і місце їх зараз.

Перед потоку (хвильовий) пайки ви повинні зробити піддон хвилею припою або перевізник, який був досягнутий в цій раді, піддонів повинно бути тільки отвори навколо етилований частин ви хочете припою і маску в інших областях, як ваш TSOP.Швидше за все, вам доведеться пейзаж або контуру поверхні піддону так що є з кишень оброблюваної на нижню частину вашої сторони, як TSOP сидіти в, така рада буде плоскої гори на піддоні.

Для цього ваш хвилею припою машині необхідно мати хвилі тиску (2 preffer), а також ванни як нижня кишені в піддоні буде глибоким через маскує з інших частин.Якщо у вас є питання розширення газів в малі кишені migh вам необхідно зробити невелику вирізану з кишені, щоб за межами краю, але тоді ви повинні просто використовувати хвилі тиску & показувати ванної фазі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back