C
conkhicon
Guest
Я тільки що побудовані два ланцюги з MAX232 і TRXQ1. Моя мета полягає в бездротовому зв'язку між о Computer1 (вузол) і Computer2 (Node B). Я побудував його на тій же вибірці таблицю на стор 9 з MAX222 замінюється MAX232 і прив'язали режимі PIN-код (номер 12) з TRXQ1 на землю для трансляції режимі. Рукостискання: (погляд з боку комп'ютера) - Висновок 2 на ПК (RX ПК) до 14 (з T1OUT MAX 232), а потім штифт 11 (T1IN з MAX) по 14 TRXQ1 (RXD контактний) - Контакт 3 на ПК (ТХ ПК) до 13 (з R1IN MAX 232), а потім штифт 12 (R1OUT з MAX) по 13 TRXQ1 (TXD контактний) - Pin 7 (РТС PC) pin8 (R2IN), контакт 9 (R2OuT) до контакту 11 (РТС з TRXQ1). - Pin 8 (CTS ПК) контакт 7 (T2Out), контакт 10 (T2IN) до контакту 9 (CTS з TRXQ1) Я перевірив всі сигналу протягом чотирьох lines.It правда. Коли я натиснув кнопку (термінал на PC). Я виміряв на TXD в TRXQ1, я побачив сигнал на Ossciloscope Безперервна натиснути і утримувати клавішу. Я бачив рукостискання імпульсів на CTS з TRXQ1. В інший. Я бачив, імпульси від nRF401 різноманітні синхронізувати з моїм пальцем яка була натиснута. Я думаю, що вона отримала радіохвилі. Але я не розумію, що логічна на даних з контактів (RXH контактний) є зміцните. : - [І так далі у нього немає даних Ви знаєте, це які? Incorrection Манчестер або CRC-код? Будь ласка, допоможи мені як можна швидше! Спасибо большое!