Thread & процес

S

sacrpio

Guest
Що є основним diffirence між Thread & процесу.Те, що ми повинні вибрати у нашому додатку.

процес має свій власний простір пам'яті ...ізольовані і захищені ...єдиний процес може мати кілька потоків ..., Які ...світлом весь процес ...тобто процеси без захисту пам'яті ...

Простіше кажучи процеси в одне очко в ієрархії над тим ...
ОС може бути декілька процесів у той час як процес може мати multilpe теми ...

Я сподіваюся, Ive вирішити ваш запит

Я рекомендую цю книгу:
Програмування додатків для Microsoft Windows
Джеффрі Ріхтер

Я думаю, майже всі помістити його ОС не роблять відмінності між концепцією потоків і процесів.

Процес, як правило, пов'язані з однією програмою.Програма може бути багатопоточних або однопоточний.

Процес включає один або декілька потоків

Процес повного заяви, потоки функцій всередині процесу, які працюють паралельно і independetly.

Наприклад Excel програма являє собою процес, але всередині нього багато потоків.

При створенні програми зазвичай складаються з одного потоку, якщо ви хочете додати більше, тим ви повинні повідомити компілятору.

ну просто потоку найменша одиниця процесу.як атом є найменша одиниця матерії.

Тому, коли ми розбиваємо процес на шматки, маленький шматок буде волосині.

Потоки незалежні один від одного, таким чином, canbe виконуватися паралельно без маленькою головою.Таким чином, сервер комп'ютерах з декількома процесорами дозволить збільшити продуктивність у разі запуску програми, засновані на нитках.
Для звичайного ПК з одним процесором, продуктивність буде трохи покращився, хоча ви використовуєте, заснована на потоках програми.

shamrani пише:

...

, threads are functions inside process that run concurrently and independetly.
Процес повного заяви,
потоки функцій всередині процесу, які працюють паралельно і independetly.

Привіт,

Дивись, щоб покласти речі просто:

1.Потік в рамках процесу, це може бути будь-який тип поділу, як я бачу.Люди хочуть розділити потоки від процесів -> так само, як поділу речей у кілька етапів.У цьому випадку, це буде етап "етап" в "1.Вибачте, якщо остання частина не має сенсу

2.Процес південь задачу, яка існує тільки для забезпечення програм для програміста простіше.

Є й інші explainations такі як процес обміну на одному процесорі в той час як потоки обміну той же стек і т.д. Але я не люблю тих.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back