TEXT по паралельному порту

V

vaf20

Guest
Привіт усім моїм другом
Припустимо, що в мене є текстовий файл на комп'ютері, які включають деяку інформацію і too.How FPGA рада я можу читати цей текстовий файл з паралельного порту і збережіть цей пов'язані інф.в FPGA? - через ПЛІС Я маю на увазі
Будь-яка допомога високо оцінили
TNX заздалегідь

Привіт

Читання даних з паралельного порту може бути зроблено в багатьох відносинах, можна використовувати C / C , VB і багато інших мови, найпростіший спосіб (який я вважаю) використовувати LabVIEW, є вбудований в VI ст LabVIEW для цієї мети.
Якщо Ви хочете послати деякі дані FPGA через паралельний порт, ніж ви можете використовувати FPGA-Пен (I / 0) штифтів.Підключіть дроти від ПК паралельний порт для FPGA шпильки.Паралельний порт TTL (0 - 5V), тому я думаю, вам не доведеться докласти будь-які схеми, але з використанням буфера (наприклад, 74HC245) буде краще.Існує спеціальний формат даних введення / вихід з паралельного порту, дані або відправлені у вигляді байт або слово.Існує немає такого поняття, як buad ставкою в паралельному COMM, швидкість передачі даних deprnds на процесорі (швидкість), які ви використовуєте.

Це може допомогти вам:
http://www.lvr.com/parport.htm

TNX дійсно Ахсан 2 echo47
OK! Я думаю, що повинна бути програма, щоб відправити TXT файлу Номінал порту, але є sulotion номіналу без програмування (за допомогою програмного забезпечення)?Я маю на увазі FPGA отримує інформацію з файлів TXT individualy.
але ...
правда strateghy?
TNX знову

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back