Testbench компіляції помилка: "без знака" Ідентифікатор не видно

G

guiliu

Guest
Я використовував типу "непідписаних" для мого обличчя, і все було нормально для компіляції, але коли я спробував скласти testbench (компонент точно само, як і особа), він саи [б] Identifier "непідписаних" не видно. Створення двох об'єктів з «непідписаних» ім'я безпосередньо дивись допомогою використання положень призводить до конфлікту, жоден з об'єктів проводиться безпосередньо видно. (LRM розділ 10.4) [/b] Якби я змінити тип порту в компоненті декларації, тоді не буде проблем, оскільки розробка компонентів не відповідає сутності. Як sovle цю проблему? Спасибо большое!

[Цитата = guiliu] я використовував типу "непідписаних" для мого обличчя, і все було нормально для компіляції, але коли я спробував скласти testbench (компонент точно само, як і особа), він саи [б] Identifier "без знака "не видно. Створення двох об'єктів з «непідписаних» ім'я безпосередньо дивись допомогою використання положень призводить до конфлікту, жоден з об'єктів проводиться безпосередньо видно. (LRM розділ 10.4) [/b] Якби я змінити тип порту в компоненті декларації, тоді не буде проблем, оскільки розробка компонентів не відповідає сутності. Як sovle цю проблему? Спасибо большое! [/ Цитата] Припустимо, ви використовуєте VHDL. Покажіть нам бібліотеку / використати пункт у ваш testbench. то є щось на кшталт: [код] Бібліотека IEEE; використовувати ieee.std_logic_1164.all, використання ieee.numeric_std.all; [/ код] Виглядає від помилки, як ви зробили 2 пакети видимих ​​і обидва містять декларації типу [б] непідписаних [ / B]. Який інструмент ви використовуєте? HTH Ajeetha, CVC www.noveldv.com

Так, це VHDL, я використовую ModelSim як інструмент моделювання, ось бібліотеку статей. [Б] Бібліотека IEEE; використовувати ieee.std_logic_1164.all, використання ieee.numeric_std.all, використання ieee.std_logic_arith.all, використання ieee.std_logic_unsigned.all; [/B] Спасибо заранее!

[Цитата = guiliu] Так, це VHDL, я використовую ModelSim як інструмент моделювання, ось бібліотеку статей. [Б] Бібліотека IEEE; використовувати ieee.std_logic_1164.all, використання ieee.numeric_std.all, використання ieee.std_logic_arith.all, використання ieee.std_logic_unsigned.all; [/B] Спасибо заранее [/ цитата] Чому ви використовуєте Всі ці бібліотеки? Строго кажучи, вам потрібно всього лише ieee.numeric_std.all Спробуйте зробити наступне: [код] Бібліотека IEEE; використовувати ieee.std_logic_1164.all, використання ieee.numeric_std.all; [/ код] Ви можете натиснути кілька інших проблем з цим - дайте мені знати що ви отримаєте, я буду бачити, якщо я можу допомогти Ajeetha, CVC www.noveldv.com

Спасибі й так, багато, vji_vlsi. Я спробував зібрати з різними бібліотеками. Я виявив, що бібліотека [б] ieee.std_logic_unsigned.all [/B] не має нічого спільного з [б] Identifier "непідписаних" не видно [/B] проблеми. Проблема відбувається на [б] ieee.std_logic_arith.all [/B], якщо я не використовую цю бібліотеку, будуть проблеми для типажів, наприклад: [б]

[Цитата = guiliu] Спасибі й так, багато, vji_vlsi. Я спробував зібрати з різними бібліотеками. [/ Цитата] Просто використовуйте IEEE стандартних бібліотек - тобто ieee.std_logic_1164.all; ieee.numeric_std.all; [цитата] Я виявив, що бібліотека [б] ieee.std_logic_unsigned.all [/B] не має нічого спільного з [б] Identifier "непідписаних" не видно [/B] проблеми. Проблема відбувається на [б] ieee.std_logic_arith.all [/B], [/ цитата] Не використовуйте ці нестандартні. [цитата], якщо я не використовую цю бібліотеку, будуть проблеми для типажів, наприклад: [б]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back