tc35 GSM модем,

G

Guest

Guest
Привіт,

У мене є питання щодо tc35 GSM модем.Мені вдалося налаштувати модем таким чином, що вона передає отримані SMS повідомлення безпосередньо в її порти, а зберігати їх на внутрішньому SIM card.But після отримання кожного SMS-повідомлення ви повинні визнати його з конкретним АТ команди AT CNMA .Якщо цього не зробити,
то tc35 не в режимі, в якому отримав наступне SMS повідомлення надходить на послідовний порт.У SMS-повідомлення ще раз,
що зберігаються на SIM-картці.Отже, в чому полягає проблема Ви спитаєте: якщо цілу групу SMS повідомлень з різних об'єктів,
які передаються з центру SMS сервісу відразу ж напрямку GSM модем, я маю на увазі один за іншим швидко і оперативно, як я можу керувати визнати кожне повідомлення.Чи буде краще використовувати какой-то потік управління, як RTS і CTS над можна використовувати потік контроль при роботі з SMS повідомлень?Наскільки глибоким є внутрішнім буфером в TC35 GSM модем?І ви знаєте, як довго триває період визнання тайм?Спасибо.

привіт ...

в першу чергу ..Ви повинні написати ваш Apps, що вона буде отримувати і буферних SMS в якості першого пріоритету і буде розбирати пізніше.отримувати sholud бути перервати заснованих ...Друга ...навіть у тому випадку, якщо SMS зберігаються на SIM Ви можете читати її від SIM і виключити його з SIM ..Єдиним недоліком є те, що SIM зберігання обмежений.Не соромтеся відповісти, якщо вам потрібна додаткова інформація ...

привет

скасувати

Привіт СкасуванняЯ не зовсім розумію вас.Я хотів би отримати всі мої SMS повідомлень на UART порт, тому що для мене це виглядає досить легко.З іншого боку, SIM-картки обмежені у своїй пам'яті, як ви сказали.Моя проблема полягає в тому, що дозволяє говорити 50 різних
об'єктів буде направити деякі дані через SMS до одного GSM модем, в той же час.Воно не є необхідним для створення системи таким чином, я зміг розділити їх на окремі проміжки часу, але на даний момент я планую зробити це в описаний вище спосіб.Я хотів би задати деякі з вас зробив нікому намагатися отримувати SMS-повідомлення, таким чином, як це, коли вони приходять швидше і швидше, і я можу перервати серійний послідовності, як це з моєю командою визнання та модеми дійсно повний дуплекс машин?

Поки що.

Я-то подобное з Siemens GSM телефони (набагато дешевше, ніж GSM модеми).

В залежності від типу буфера вони, по крайней мере 10 SMS повідомлень на телефони SIM.Наскільки я знаю, що GSM системи також буфер видатні SMS повідомлень (принаймні, за 7 днів) до тих пір, поки телефон (модем) готовий прийняти їх.

Це не проблема для отримання одного SMS за іншим з телефону (SIM).

сподіваюся, що це допомагає ...

Привіт,

Ви можете відправити SMS-повідомлення в текстовому режимі за допомогою звичайних мобільних телефонів Siemens і використовувати PDU режимі?Чи ви телефон разом з мікроконтролера або використовувати їх з
комп'ютером машини?Наскільки складним є PDU режим, якщо ви використовуєте і які команди ви використовуєте, наприклад, відправити SMS повідомлення або одержати один?

Привет.

Siemens телефони підтримують тільки PDU режимі.
Я використовую телефон разом з 8051 і Pic мікроконтролерів.

Подивіться на мою посаду, і ви знайдете багато про це.

Я не
пам'ятаю точно, але команди, я буду шукати їх за вас і після їх тут.

привет

привіт ...

знайшли посилання про відправлення SMS через телефон ...сподіваюся, що це допомагає ..
http://www.riccibitti.com/tinyplanet/tiny_article.htm
http://gatling.ikk.sztaki.hu/% 7Ekissg/gsm/at c.html

привет

скасувати

Добре, тут ми йдемо:
Щоб перевірити, якщо телефон підтримує SMS (A50 НЕ!) "AT CSCS =?"Відповідь від телефону "ОК" або "помилка"

Відправте SMS з текстом "AT CMGS =", і тут виникає складна частина телефонів до C45 задоволені з фіксованим "160" після цього, нові телефони хочете дізнатися точне lengt з наступних PDU (unly UserData) в Oktets ...

Після отримання цього відповіді телефону з ">" після цього ви можете відправити PDU і завершити весь процес CTRLZ (0x1A)

Відповідь від телефону (може зайняти кілька секунд) "OK" або "помилка"

отримувати SMS "AT CMGL =" і "0" для нового SMS або "1" для SMS зберігаються на SIM

телефон з відповідями:
CMGL: 2,1,, 155
0591347 ......

OK

що означає, SMS отримав внутрішній номер 2 (потрібно це пізніше)
наступні рядки отриманих PDU.

Тут проблема полягає в тому, що при наявності більш ніж одного SMS було отримано (друге число після "2" в даному випадку), ви отримаєте все
в PDU для них занадто.

Для отримання simplyfy я тільки прочитати першу X отримав SMS

Після розшифровки SMS Ви повинні видалити цю SMS з
пам'яті Sim використовуючи внутрішній номер (зверху) "AT CMGD =" і більше число (в даному прикладі "AT CMGD = 2")

Відповідь від телефону "ОК" або "помилка"

або телефоном відповів просто "ОК", після "AT CMGL .."що означає, нічого не отримав

якщо SMS було отримано із застосуванням цього методу,
то вам доведеться повторити вище процес з "AT CMGL = 1", що означає зберігати SMS, поки ви не тільки отримаєте "ОК", інакше не зрозуміти, якщо більш ніж одне SMS було отримано.

Зверніть увагу на те, що він взяв мене на тиждень цифра все, і я його тут тільки тому, що я також отримав допомогу тут часто ...

з повагою

Привіт,

Це речі, які ви розміщуєте на форумі.У мене є пара запитань більше.Після розшифровки послідовності PDU можна використати таку логіку: Я почну з найбільш правильну позицію, і коли я підході характер, який має значення, яке є таким же, як число символів,
що я їздив з найбільш правильну позицію на лівому I "з гордістю" укласти це моє повідомлення даних codded у формат PDU.Тепер, я повинен розшифрувати його з допомогою зворотного правила про те, як було закодовані.Інше питання: у мене є невеликий приклад декодування PDU повідомлення, але лише на 3 букви, "GSM".Звичайно, реальний світ SMS повідомлень довше.Що відбувається, коли я підході 7 лист кордон?Я почав з самого початку в тому ж моді я кодованих перші 7 літер ASCII?Я маю на увазі "ковзного" методу.Привет.

Спробуйте це акуратно програма допомогла мені багато чого:
hxxp: / / www.nobbi.com / завантажити / pduspy.zip

багато стандарти ETSI GSM можна завантажити тут:
hxxp: / / pda.etsi.org / PDA / AQuery.asp

Це також допомогло мені багато чого:
hxxp: / / www.nobbi.com / sms_pdu.htm

Також дивіться тут:
hxxp: / / www.elektroda.pl/eboard/viewtopic.php?t=41401&highlight=pdu

Я також включені мої декодування звичайної для PDU (вибачте за коментарі, які знаходяться в Німеччині),
тому ви можете отримати цю ідею.

воно займає деякий час, поки все працює, як передбачалося ...
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Привіт,

Який найпростіший спосіб
з'ясувати фактичні SMS повідомлення завдовжки.Мені не потрібні всі ці параметри, як походження числа, часу тощо.Єдине, що від PDU послідовності потрібно буде фактичне повідомлення складається з символів ASCII.Я знаю, що герої знаходяться на правому боці PDU послідовності.Як можна розрахувати довжину даних examing в PDU послідовність?Привет.

У теорії це працює так:

Ви починаєте з повним PDU в буфер (в PDU повинен вже бути в двійковому форматі, що означає "AABBCCDDEE" повинні рівним 0xAA, 0xBB, 0xCC, 0xDD, 0xEE).

Почніть з читання першого байта в буфер (что на самом деле довжина адреси SMSC) долучення 2 до даного значення і використовувати його як покажчик на буфер (я предполагаю буфер починається по смещению 0, як це зазвичай у C).

Тепер курсор вказує на довжину адреси призначення.

Ви ще раз прочитати цю байт додати до покажчика і, нарешті, додати 9 (пропускає цей ідентифікатор протоколу, дані схеми кодування і часу.

Тепер покажчик повинен вказувати на довжину UserData (який враховується в septets) при читанні цього значення ви повинні мати своє повідомлення завдовжки.

Будь ласка, перевірте чи все правильно, я тільки витягти з цього моя програма ...

з повагою

привет, я купити Siemens ME45 кабель і спробувати отримати старі телефони Siemens, як c35i, S25, s35i R на сумісний кабель для передачі даних для всіх цих телефонах? R ця модель мало підтримки в команді? Я HAV спробуйте тест Siemens C25 на команду, використовуючи HyperTerminal I didn't, але отримувати будь-які відповідні заходи.

Кіоко

Він повинен працювати (по крайней мере, C35 і S35) використовувати 19200 бод 8 біт 1 стоповий біт без перевірки парності немає рукостискання.

з повагою

Привіт, З-чоловік
на моєму місці я тільки встиг знайти Siemens M55 їй підтримку на команду?і я маю Siemens ME45 кабель для передачі даних.
Спасибо

Кеко писав:

Привіт, З-чоловік

на моєму місці я тільки встиг знайти Siemens M55 їй підтримку на команду?
і я маю Siemens ME45 кабель для передачі даних.

Спасибо

Привіт C-чоловік,

Я почав використовувати pduspy з телефону Ericsson T28, але я до сих пір не може отримати повідомлення, відправлене на мій телефон.Які нормальні параметри для відправлення повідомлень з
комп'ютера на телефон?

На жаль я не використовую Ericson телефони, і я не знаю, якщо вони підтримують АТ команди і формат PDU.

Деякі телефони підтримують тільки на команди на 115000 бод може спробувати цей baudrate.

з повагою

Привіт, з людиною.Я перевірити
к.с. з HyperTerminal N вже знають, як відправити N чином за допомогою SMS, але моя задача зараз полягає в тому, щоб програма ПОС тим, що він скаже
к.с. відправити SMS.Может у мене кілька прикладів? Я з використанням мови wif ПМКД N використанням pic16f84.PLS допомогти мені, як новачкові на TIS області.Большое спасибо

Кеко,

Ви читали мою посаду тут, у цьому ланцюжку??

Ви повинні знайти все, що вам потрібно, дотримуючись посилання я дав ...

Також, якщо ви хочете зробити життя простіше для вас використовувати 16F628 замість 16F84, оскільки він має апаратним UART побудував
дюйм
з повагою

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back