Synopsys. 2007,03-SP *

S

shahal

Guest
Хлопці будь-якого є досвід роботи з Synopsys DC 2007,03-SP *? Будь є досвід роботи в регістрах постійно оптимізується, коли вони не припускають, щоб бути оптимізовані не вдома? Я чув про це через garpe виноградна лоза, і задавався питанням про справедливість цього твердження. Спасибі

схожий на привида, чи не так:). Я постараюся його і дамо вам знати. У вас є нагода, коли ви бачили його таким чином? крон, Аві http://www.vlsiip.com

Немає тільки чутки, так що намагатися перевірити. Просто вийшов зустрічі з Synopsys, вони це заперечують.

Я дійсно не думаю, щось само просто, як це б отримав від команди Synopsys QA. Сказавши це є нормальним інструментом для синтезу оптимізувати регістрів. Це трапляється, особливо в pipline конструкцій до тих пір, як дизайн функціональність залишилася колишньою. Крім того, це можливо для інструмент для об'єднання і повторного час різних етапах дизайну для збереження регістрів. Звичайно очевидних, таких як ООН-виходи підключені і мульти-приводом дроти ....... Я особисто думаю, що це чутки поширюються Магма людей.

Так, я думаю, що його слух теж. Я перевірив з деякими з інших джерел, ніхто не чув про неї. Вибачте, якщо я стривожений хто-небудь ..

Шановні rakko, якщо він був так впевнений, що Synopsys якості не дозволили йому піти, то чому Synopsys буде рекомендувати "формальної верифікації" зі списку з'єднань здійснюється по дизайну компілятора? Сама ідея формальність, щоб зловити помилок в окрузі Колумбія. крон, Аві http://www.vlsiip.com

Я думаю, що мета FV це перевірити список з'єднань aginst yout RTL коду. Раніше вважалося, що проекти були простими і динамічної перевірки був використаний зловити помилок після синтезу. У ці дні нетлісти занадто складні, і працює всі ваші перевірки номери-люкс на список з'єднань йде занадто повільно і просто непрактично більше. Отже, один спосіб переконатися, що список з'єднань, так само добре, як RTL є перевірка RTL, використовуючи всі свої тести перевірки та використання Ф. щоб переконатися, що список з'єднань ідентичні RTL. Тому я думаю, метою яких є охорона від помилок введений дизайнерів, таких як випадкове видалення кількох рядків списку з'єднань, в той час як фіксація порушень термінів вручну. Не зрозумійте мене неправильно, я не кажу, що Synopsys є досконалим, але не думаю, що вони пропускають дуже прості речі.

так, ви вірно. Я бачив деякі повідомленням deepchip на 07,03 постійного струму має багато помилок у слід. Оптико.

Звичайно очевидних, таких як ООН-виходи підключені і мульти-приводом дроти ....... Я особисто думаю, що це чутки поширюються Магма людей.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back